Jolanda

Duidelijke site, snelle levering

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dank voor de beoordeling. Veel plezier met de bestelling.

Max

Super service. Had voor een voorstelling 40 gouden jasjes nodig. Met de klantenservice gebeld voordat ik ging bestellen. Ik kreeg prettig advies en werd geholpen met de bestelling aanmaken. Leuke... Super service. Had voor een voorstelling 40 gouden jasjes nodig. Met de klantenservice gebeld voordat ik ging bestellen. Ik kreeg prettig advies en werd geholpen met de bestelling aanmaken. Leuke korting gekregen en een super snelle service!

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi Max! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

Gerda Van Dam- van den Hengel

De kleding ziet er erg leuk uit! Het pakketje was mijn buren bezorgd, waar ik pas later achter kwam. Het is wel handig om een afleverkaartje in mijn brievenbus te doen. Het scheelt mij een... De kleding ziet er erg leuk uit! Het pakketje was mijn buren bezorgd, waar ik pas later achter kwam. Het is wel handig om een afleverkaartje in mijn brievenbus te doen. Het scheelt mij een opspeurtocht. Daarvoor mijn hartelijke dank.
Gerda van Dam

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi Gerda! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Ten aanzien van het afleverkaartje, dit gaan wij terugkoppelen aan onze... Hi Gerda! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Ten aanzien van het afleverkaartje, dit gaan wij terugkoppelen aan onze accountmanager van de vervoerder. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

Snel en correct geleverd

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

Bianca Heumen

Top

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi Bianca! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

Duidelijke communicatie, snelle levering

Zeer goed

Mat Mod

Prima vlot snel netjes

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi Mat! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

Beer

Top

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi Beer! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl