Bea Douna

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi Bea! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

Top, snelle levering, goede prijzen

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

(Bewerkt)

Levering geannuleerd. Na telefonisch overleg probleem opgelost.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, helaas heeft de vervoerder Trunkrs het pakket vrijdag niet meer kunnen leveren. Dit is uiteraard erg jammer en vervelend. Hierdoor kwam het pakket voor jou te laat aan. Wij hebben u het... Beste klant, helaas heeft de vervoerder Trunkrs het pakket vrijdag niet meer kunnen leveren. Dit is uiteraard erg jammer en vervelend. Hierdoor kwam het pakket voor jou te laat aan. Wij hebben u het aankoopbedrag teruggeboekt. Onze excuses. Hopelijk tot een volgende keer.

Maria Verhoeven

Prima, en zéér vlugge levering

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi Maria ! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

harm wezendonk

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Bedankt voor de beoordeling. Veel plezier met je aankoop.

Prima spul

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Leuk dat je een beoordeling geplaatst hebt. Tot een volende keer.

Eke Wijngaard

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dank voor de beoordeling. Tot een volgend feest

ESMERALDA Boshuizen

Super

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Fijn om te horen dat je onze webwinkel leuk vind. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer.

Degelijke kwaliteit, snelle levering

Dank voor de beoordeling

hj veldhuis

Snelle en goede levering ben zeer tevreden.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Bedankt, veel plezier met je aankoop en alvast een fijn feest.