Snelle bezorging

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dank voor de leuke beoordeling.

Celine Christiaanse

Gezien de mega korte retourtermijn en de vreselijke service is mij €99.48 afhandig gemaakt. Dus mijn ervaring is alles behalve goed.

Beste klant,
Beste klant,
Jammer dat wij deze beoordeling krijgen. Wij hanteren een termijn van 14 dagen voor een retour melding deze termijn is wettelijk bepaald. Deze 14 dagen zijn ruim genoeg om een retour aan te melden. Als je binnen 14 dagen de retour had aangemeld of ons een mail had gestuurd dat er iets retour komt. Dan had je daarna 14 dagen tijd gehad om het terug te sturen. Dit heb je niet gedaan. Pas na bijna 3 weken krijgen wij melding dat het retour aanmelden niet lukt. Daar kunnen wij geen uitzondering voor maken. Al helemaal niet gezien de huidige corona situatie die de evenementen sector enorm treft.
Groet,
e-Carnavalskleding.nl

Slechte service, sturen kapotte dingen op en geven dan een ‘korting’ van 1,25

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Goedemorgen, wij vinden het erg jammer om te lezen dat wij een slechte beoordeling krijgen omdat er iets stuk is gegaan tijdens het transport. Wij hebben met u contact gehad over het defect. Omdat u... Goedemorgen, wij vinden het erg jammer om te lezen dat wij een slechte beoordeling krijgen omdat er iets stuk is gegaan tijdens het transport. Wij hebben met u contact gehad over het defect. Omdat u het snel nodig had, heeft u van het spinnen diadeem een poot afgeknipt van de 8. De kosten van de diadeem zijn €3,45 en wij hebben jou €1,25 als voorstel gedaan. Het diadeem heeft namelijk nog steeds 7 poten. Op het voorstel van €1,25 hebben wij per mail geen reactie mogen ontvangen buiten deze slechte beoordeling. Aangezien wij nog bezig zijn deze klacht af te handelen is het niet fair om dan direct een beoordeling te plaatsen. Als je per mail een tegenvoorstel had gedaan, dan hadden wij dit kunnen bekijken. Inmiddels hebben wij u meermaals gebeld alleen krijgen wij geen gehoor. Zou je met ons contact op kunnen nemen om dit op te lossen?
Groet,
e-Carnavalskleding.nl

Joyce

Nooit geen producten ontvangen

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Goedemorgen, hier is inderdaad iets niet goed gegaan met de bestelling. Nadat wij een mail van u hebben gehad, hebben wij je direct het bedrag teruggeboekt op de rekening. Onze excuses voor het... Goedemorgen, hier is inderdaad iets niet goed gegaan met de bestelling. Nadat wij een mail van u hebben gehad, hebben wij je direct het bedrag teruggeboekt op de rekening. Onze excuses voor het ongemak.

Amanda

Snelle levering, fijne artikelen en goede service!

Windels Lieselot

(Bewerkt)

Pakketje was niet toegekomen, maar zeer snel en professioneel opgelost

Annemarie

Super top levering