H. Boxem

Goed, maar eigenlijk te duur met de stroom prijs

Beste H. Boxem,
Beste H. Boxem,
Ontzettend bedankt voor deze prachtige review! Helaas hebben we geen invloed op de stroomprijs van een laadpunt. De enige kosten waar wij verantwoordelijk voor zijn zijn de abonnementskosten á 2,95 per maand of 0,29 per laadsessie. Op de website van de beheerder van de laadpaal kun je vaak wel de kosten per kwh terugvinden. Zo kun je de voordeligste laadpaal in de buurt uitkiezen! We wensen je voor nu in ieder geval vele veilige kilometers toe!

Wurms

Even wennen. Werd niet overal geaccepteerd.

Beste Wurms,
Beste Wurms,
Hartelijk dank voor het achterlaten van een review! Gelukkig hebben we inmiddels ook contact gehad en is alles inmiddels goed. Doordat het Allego platform eruit lag kon er vervelend genoeg tijdelijk niet bij laadstations van deze partij geladen worden.
Inmiddels loopt alles gelukkig weer op rolletjes en zouden er zich geen problemen meer voor mogen doen.
Geniet van de fluxibiliteit van E-Flux!

Heidevolt BV, Drachten

Prima bedrijf, klantgericht en met goede service. Ook de tarieven zijn scherp, kortom, een club om aan te bevelen

A. Stooker

(Bewerkt)

Rommelige en foutieve uitgifte van de tags. Enkele dagen niet kunnen laden bij de laadpaal. Helpdesk gaf schuld eerste paar keer aan de laadpaal, maar de oorzaak bleek toch echt te liggen bij E-Flux... Rommelige en foutieve uitgifte van de tags. Enkele dagen niet kunnen laden bij de laadpaal. Helpdesk gaf schuld eerste paar keer aan de laadpaal, maar de oorzaak bleek toch echt te liggen bij E-Flux in de vorm van een verkeerde registratie van mijn tags.
Nu lijkt e.e.a. te werken maar om te kunnen laden moet ik nog tot 3 pogingen wagen voordat de laadpaal de tag accepteert en mijn auto gaat laden. Wordt mogelijk nog vervolgd.
jan 2021:
Na deze eerste issues gaat het opladen nu probleemloos. E-flux heeft het probleem goed opgepakt en direct contact met mij gezocht. Probleem is verholpen en ik heb een tegemoetkoming in de kosten voor december 2021gekregen. Daarnaast hebben ze de tip overgenomen om in dergelijke gevallen zelf contact op te nemen met de exploitanten van de laadpalen zelf om te kijken of het aan de paal ligt of aan de tags/administratie van E-Flux. Tevreden met de aanpak en de oplossing.

Tim

Snel geholpen en uiterst vriendelijk! Iets wat ik bij Vattenfal Nuon absoluut niet terug heb gevonden

Ed de Haan

Zet mijn auto bij een laadpaal. Koppel de auto aan laadpaal. Ga met mijn laadpas langs sensor en hij begint te laden. Kom ik na een uurtje of vier terug blijkt er niets te zijn geladen. Is me met de... Zet mijn auto bij een laadpaal. Koppel de auto aan laadpaal. Ga met mijn laadpas langs sensor en hij begint te laden. Kom ik na een uurtje of vier terug blijkt er niets te zijn geladen. Is me met de laadpas van E-Flux nu al meerdere keren overkomen.

Beste Ed De Haan,
Beste Ed De Haan,
We hebben elkaar inmiddels gelukkig kunnen spreken. Het probleem bleek vervelend genoeg bij Vattenfall te liggen. Wij zijn in ieder geval ontzettend blij dat we inmiddels weer op goede voet staan met elkaar! Geniet van de fluxibiliteit van de E-Flux laadpas!

Harry Brouwer

Ik heb E-Flux nog maar een paar weken maar de ervaring is goed met E-Flux

TCS BV

Helemaal prima!!

De Wit

Pas besteld omdat deze met bijna alle openbare palen in de regio zou moeten werken. Ook Vattenfall staat daarbij aangeven en dat is de grootste aanbieder. Maar tot mijn grote verbazing krijg ik na... Pas besteld omdat deze met bijna alle openbare palen in de regio zou moeten werken. Ook Vattenfall staat daarbij aangeven en dat is de grootste aanbieder. Maar tot mijn grote verbazing krijg ik na contact te hebben opgenomen omdat het laden niet wilde starten te horen dat e-flux niet is aangesloten bij Vattenfall... bijzonder dat die wel in de lijst staan.

Beste De Wit,
Beste De Wit,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review! Helaas werkte de laadpas door een storing bij Vattenfall tijdelijk niet bij Vattenfall laadpalen. Zij konden door een technisch probleem aan hun kant de nieuw geregistreerde laadpasnummers niet 'ophalen' waardoor deze niet bekend waren in hun systeem.
Goed nieuws! Deze storing hebben ze inmiddels verholpen, dus de pas zou nu gewoon moeten werken in combinatie met Vattenfall laadpalen!
Als we meer hulp kunnen verschaffen staan we natuurlijk altijd klaar!

marianne smit

Pas eenmaal mijn laadpas gebruikt.
Ging heel eenvoudig, goede aanwijzigingen op laadpaal.