Rengers

Nog weinig ervaring mee...wat ik wel jammer vind is dat ik niet kan zien welke palen van jullie zijn.

Dideric Lock

Super, makkelijk en duidelijk

Harrie Kurvers

Pas helaas verloren/gestolen, wil graag nieuwe pas bestellen, zoals op uw site staat aangegeven voor 7 euro, bij voorbaat dank, harrie kurvers

Aloha!
Wij gaan dit voor je regelen! Hartelijk dank voor deze fijne review!

L. Willemsen

Handig en eenvoudig in het gebruik

Johan Schmidt

Goed. Het werkt

GeusenBosch Agencies B.V.

Simpel

Diek b.v.

Ervaring met E flux is goed, Europadekking? wel zou het mooi zijn als de app zich verder ontwikkeld, Denk aan apple/android carplay support. (kijk b.v maar de app plugsurfing)

Aloha!
Wat een fijne feedback! Hier kunnen we wat mee en daar worden we blij van! We hebben toevallig net een app-update gelanceerd. Deze zou al beter mee moeten werken dan zijn voorganger. Betreft je toekomst ideeën? Die klinken ons als muziek in de oren!

B. Geurts

Slecht werkende app, geen info over prijzen bij laadpalen. Geen info over laadpalen in België en Duitsland

Aloha!
Wat vervelend dat de app zo tegenvalt! We hebben deze toevallig net voorzien van een update! Zou je de app misschien kunnen verwijderen en vervolgens opnieuw kunnen downloaden? Meestal lost dit het probleem namelijk op! We horen graag of het gelukt is!