Klaas Kuijt

Nog geen gebruik gemaakt van de pas....

MEAN WELL Europe BV

Charging map with also private ones that you can not use

Kevin

Prima pas en prijzen, alleen de app kan stukken beter.

Hopman ERA Makelaars IJmond

Prima, ik heb pas 2 keer mijn auto opgeladen aan huis, maar dat ging prima.

Nunhems Netherlands BV

Prima, al moet wel gezegd worden dat ik het pasje pas een maand in gebruik heb.

Goed en betrouwbaar

Arco van Dijk

Valse start, maar verder tevreden.

Aloha Arco van Dijk,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review! Zou je met ons willen delen wat we kunnen veranderen om de volgende keer wèl goed te kunnen starten?
Hartelijke...
Aloha Arco van Dijk,

TLS

Laden en klaar

Aloha TLS,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van deze review. Kun je aangeven wat wij kunnen doen om deze score te verbeteren?
Customer Journey...
Aloha TLS,

EKD/Wageningen

Nog maar kort (2 maanden) in het bezit van een EV 'moest' ik toch wel een laadpas hebben. Nog geen gebruik van hoeven te maken, het thuisladen is tot dusverre afdoende. Voor E-flux gekozen vanwege... Nog maar kort (2 maanden) in het bezit van een EV 'moest' ik toch wel een laadpas hebben. Nog geen gebruik van hoeven te maken, het thuisladen is tot dusverre afdoende. Voor E-flux gekozen vanwege voorgeschotelde transparantie, lage kosten en levering van 'groene' stroom (certificaten?). De app werkt echter niet altijd en verder erg traag. Onderscheid tussen 'gewone' openbare laadpalen en 'snelle' (> 100 kWh) zou mogelijk moeten worden. Met snellere werking wordt die dan hopelijk wel aantrekkelijk.

Beste EKD/Wageningen,
Beste EKD/Wageningen,
Hartelijk bedankt voor deze uitgebreide review! Wij zijn met veel plezier aan de slag gegaan met je review en kunnen met veel plezier mededelen dat we eind deze week een update van onze app zullen lanceren! Hopelijk voldoet ons product dan ook beter aan je wensen