H. van Wees

Tarieven zijn oké, informatie kan beter

Beste H. van Wees,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review!
Welke informatie mis je nog? Zorgen wij dat we dit voor toekomstige klanten toevoegen.
Hartelijke...
Beste H. van Wees,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review!

René

Nul

Aloha René!
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review! Kun je me vertellen wat we kunnen verbeteren aan onze service zodat we in jouw ogen beter scoren?
Hartelijke...
Aloha René!

supercharge

Slecht

Beste Supercharge,
Beste Supercharge,
Hartelijk bedankt voor het achterlaten van een review. Helaas zie ik in ons systeem geen geactiveerde laadpassen geregistreerd staan. Ik denk dus dat deze review bij een conculega thuishoort! Het klinkt alsof je over hen niet tevreden bent, dus wellicht is onze laadpas wel iets voor jou! Neem gerust contact op!

Margriet Kwakman

Tot nu toe goed, maar ik begrijp niet waarom bij mij in de buurt ikde ene laadpaal wel en de andere niet kan gebruiken

Primera

Duidelijk, prima app... alleen de mail in Engels.. en ik kan deze niet omzetten

Koos

Prima geholpen met installatie laadpaal en activeren passen

ASML veldhoven

Heb goede ervaring met E-flux, duidelijke factuur, auto kan gemakkelijk bij mijnwerkgever (ASML) opladen.