Joop Huisman

Geweldige vriendelijk personeel en zeer behulpzaam.

Pondera Consult

Erg goed en persoonlijk

kaptein

Jammer dat ik niet gelijk zie wat de kosten zijn en mis gps functie.
wil graag gelijk zien waar vrije oplaadpalen zijn

Aloha Kaptein!
Ontzettend bedankt voor alle geweldige punten van feedback waarvan je ons voorziet.
Aloha Kaptein!
We zijn heel blij om weer wat verbeter puntjes op het oog te hebben en we zijn apetrots om te melden dat we een aantal punten uit jouw feedback direct op de planning hebben gezet. We verwachten hiermee in het eerste kwartaal van 2021 aan de slag te gaan om de gebruikers ervaring nòg beter te maken!
Laat je het ons weten als we nog meer kunnen verbeteren?
Hartelijke groet,
Milou ten Dam
Customer Journey Specialist.

Marijn

Pas wekt perfect en in de app direct een overzicht van gebruik pas
IK vind de kosten van ca. 1Euro per tankbeurt best hoog.

Hoi Marijn!
Hoi Marijn!
Hartelijk bedankt voor je toffe review! We zijn ontzettend blij dat je ons zo klantvriendelijk vindt en dat onze laadpas en ons platform zo goed voor je werkt. Daar doen we ontzettend ons best voor!
Laden kost bij ons overigens geen euro per laadbeurt. Als E-Fluxer heb je keuze uit twee verschillende laadpas opties. Het Orange abonnement is ideaal als je veel gebruik maakt van je laadpas. Dit abonnement kost €2,95 per maand en is goed voor een onbeperkt aantal laadsessies met je E-Flux laadpas. Je betaalt dan alleen voor de kWh's die je afneemt. Mocht je niet zo vaak gebruik maken van je laadpas is een Orange - Pay as you charge abonnement de beste optie. Bij dit abonnement horen geen vaste kosten, je betaalt een vast bedrag van €0,29 per laadbeurt.
Hopelijk stelt dit bericht je een beetje gerust. Mochten we je ergens mee kunnen helpen dan hoor ik dat heel graag!
Hartelijke groet,

JRademakers

Uitstekend

J Steijns

(Bewerkt)

Goede reactie na feedback over probleem.

Mia Grootscholten

Snel, vriendelijk en deskundig. Zelden een bedrijf meegemaakt dat zo vlot en zonder poespas service verleent. Onze VVE is ontzettend gelukkig met onze E-Flux account en bijbehorende laadpassen!

A de Vries

Kaart is bij herhaling nooit aangekomen

Beste A de Vries,
Hartelijk bedankt voor uw feedback. Hier kunnen we wat mee!
Beste A de Vries,
Hartelijk bedankt voor uw feedback. Hier kunnen we wat mee!
Helaas is de laadpas nooit bij u terecht gekomen wegens omstandigheden aan het adres van PostNL. We zijn erg blij om te horen dat u inmiddels toch zorgeloos onderweg bent met uw EV.
We wensen u veel laadplezier in de toekomst!

Nexxt Space II BV

Erg goed, adequaat geholpen door medewerker Sergej . Andere aanbieders duurde aanvragen pas en hele procedure minstens 3 dagen. Sergej had het binnen paar minuten geregeld en ik kon het meteen... Erg goed, adequaat geholpen door medewerker Sergej . Andere aanbieders duurde aanvragen pas en hele procedure minstens 3 dagen. Sergej had het binnen paar minuten geregeld en ik kon het meteen afhalen en hij kwam het beneden brengen. Hij belde nog na zeg of alles ok was en of nog vragen had. Wat een service !! Top.