B. Huijsman / Lanova Laadpalen BV

Goede service, snel klantcontact, concurrerende tarieven

Spaarne HR Advies

Super

M. Berendsen

Ik kan de pas niet gebruiken bij de laadpaal in mijn dorp. Ik kon hem wel gebruiken In Deventer in de parkeergarage. Daarom houd ik hem; anders had ik het opgezegd.

Reactie E-Flux by Road:

Beste M. Berendsen,
Beste M. Berendsen,
Dat is vervelend om te horen. We zijn intern bezig om uit te zoeken wat hier aan de hand is. Mogelijk kan de oorzaak zijn dat we nog geen koppeling hebben met die specifieke laadpaal waar je het over hebt. Wij zullen dit oppakken en onderzoeken wat hier gaande is.
Paul Rikumahu
Customer Support Manager

Pluk de dag Management B.V.

Prima. Maar ik heb pas een aantal keren mijn laadpas gebruikt.

Bert te Hasseloo

Prima, snel verwerkt.

de Wolf Beheer BV

(Bewerkt)

Ik kon vandaag en gisteren niet laden op de paal bij het bedrijf waar ik een kantoor huur en vorige week nog wel ! de auto is aangesloten en de tag geeft wel een piep maar de auto gaat niet op... Ik kon vandaag en gisteren niet laden op de paal bij het bedrijf waar ik een kantoor huur en vorige week nog wel ! de auto is aangesloten en de tag geeft wel een piep maar de auto gaat niet op groen. wat moet ik doen ?

FEK Metaal B.V.

Keurig geholpen door Pascal.

Franc

Vriendelijk, klantgericht en snelle oplossing.

Fred Hahn

Nieuw abonnement en nieuwe Tag ontvangen