Okansky

Hey esmee, ik ben zeker tevreden ! Jaa soms werkt een laadpaal niet dan zoek ik een ander, maar zeker aanrader!

Henk Drongelen, Van

De bedragen van 0,33 cent kloppen niet! Opgeladen bij E-Flux laadpaal de afrekening was aanmerkelijk hoger 0,40 ct ex btw!

Reactie E-Flux by Road:

Beste Henk,
Wat vervelend dat dit niet juist is gecommuniceerd. Om in de toekomst te voorkomen dat weer kan gebeuren heb ik de prijzen nagekeken en die staan correct in de app.
Met...
Beste Henk,
Kirsten van Brink
E-Flux

Gygovat

Nieuw laadstation aan de klaverblad straat in Lummen -BE. 6 aansluitingen, 0 wagens. Eerst geprobeerd met mijn Luminus RFID token, werkt overal in Europa maar niet in Lummen bij E-flux. Dan maar een... Nieuw laadstation aan de klaverblad straat in Lummen -BE. 6 aansluitingen, 0 wagens. Eerst geprobeerd met mijn Luminus RFID token, werkt overal in Europa maar niet in Lummen bij E-flux. Dan maar een account aangemaakt, om dan eindelijk te connecteren met de laadpaal...die door het systeem onvindbaar is. Ok rustig blijven dan de app gedownload om te proberen via de stickercode te scannen....lukt ook niet (QR-code functionaliteit is nog niet gereed). Via helpdesk iemand proberen te bellen, lukt niet, je moet inloggen met je pasnummer...die je niet hebt. Tja always look on the bright side of life. Was niet eenvoudig deze morgen.

Klaas

1 pas voor veel oplaadpunten

Benno

Onze ervaring is tot nu top het werkt altijd en snel niet te duur

Pieter

Werkt praktisch overal en met aantrekkelijke tarieven

Marco bBloemers

Goede service, snelle levering van de kaart.

Albert van Steenselen

Goedkoop en een duidelijke nota

Robert

E-Flux voorziet in alles wat wat je je als E-auto bestuurder kan wensen: gemak, duidelijkheid, goede tarieven per kWh.

Hekker

Dit bedrijf heeft zijn administratie geheel niet op orde vooral problemen met communicatie als er rekening onterecht geïnd worden ondanks toezeggingen dat deze vervallen zijn.

Reactie E-Flux by Road:

Hi,
Vervelend dat er onterechte rekeningen worden geïnd. Uiteraard is dat niet onze bedoeling en zou dat niet moeten gebeuren. Graag help ik je hiermee verder.
Als ik terug kijk in het...
Hi,
Als ik terug kijk in het contact dat jij met mijn collega's hebt gehad kan ik echter niets terugvinden hierover. Wellicht heb je hierover gebeld met hen. Zou je mij meer informatie over het probleem kunnen mailen naar marketing@e-flux.io? Dan zal ik hier naar kijken.
Kirsten van den Brink
Team E-Flux