Ursila sadhoe

Ik heb zelf E-flux op aanrader was van een collega en ben zelf tevreden over .

Wim Burggraaf

Het aanmelden van de laadpaal na deze zelf geïnstalleerd te hebben was wat lastig. Hij werd aanvankelijk niet weergegeven in het systeem van E-Flux. Na de laadrobot op een ander back office systeem... Het aanmelden van de laadpaal na deze zelf geïnstalleerd te hebben was wat lastig. Hij werd aanvankelijk niet weergegeven in het systeem van E-Flux. Na de laadrobot op een ander back office systeem te hebben gezet en weer terug op E-Flux werkte het een dag later ineens wel. Waar nu exact het probleem lag werd mij nooit helemaal duidelijk.

De leeuw van weenen

Goede en snelle service

FM Mode & jeans

Goede en duidelijke uitleg van het product. Gebruiksvriendelijk en een goede dekking vwb de beschikbare laadpunten.

A.Seerden

Gemakkelijk aan te vragen en met de app bij de hand vind je snel ene laadpunt

Faith

Werkt uitstekend en zeer gunstig geprijsd. Ik zou altijd voor een tag gaan in plaats van een pas. Werkt in mijn geval veel fijner dan steeds portemonnee uithalen. Je kan namelijk niet zomaar... Werkt uitstekend en zeer gunstig geprijsd. Ik zou altijd voor een tag gaan in plaats van een pas. Werkt in mijn geval veel fijner dan steeds portemonnee uithalen. Je kan namelijk niet zomaar switchen dient nieuwe aanvraag te doen mocht je later toch een tag willen. Dus advies vooraf goed bedenken of je een pas wil en of een tag voor aan je sleutelhanger. Ze zijn zeer klantvriendelijk en helpen echt mocht je iets hebben. App werkt goed, maar kan altijd nog verbeterd worden vind ik.

Prenatal

Goed beholpen!

Paul

Makkelijk snel, goede prijs.

Scherp

Goede klantenservice, fijne app

Ronny

Zeer goed werkt prima en gemakkelijk