Thomas De jong

Prima, maar meerdere passen op 1 account zou handig zijn.

Hans Kremer BV

Goed platform en goede service en ondersteuning

De Gerlien van Tiem

Nog niet veel ervaring mee maar tot nu toe goed

Peijun

Easy to use, available for most of the charging station. No subscription.

S de Laaf

Overgestapt van Shell Recharge naar E-flux, aangezien die eerste niet serieus met klimaat en belasting omgaat. Werkt net zo goed 👌🏻

Humphrey

Makkelijk en snel aanmeldem

Cees van Schip

Na jaren dieselauto's gehad te hebben, rijd ik sinds kort in een plug in hybrid auto. Aangezien dat ik geen eigen laadpaal hebt, ben ik aangewezen op een openbare laadpaal, waar ik dus een laadpas... Na jaren dieselauto's gehad te hebben, rijd ik sinds kort in een plug in hybrid auto. Aangezien dat ik geen eigen laadpaal hebt, ben ik aangewezen op een openbare laadpaal, waar ik dus een laadpas nodig heb om de accu te laden. Na mij verdiept te hebben op de aanbieders heb ik mijn keus laten vallen op e-flux. Zij bieden een alleszins redelijke maandabonnement en daarnaast ook een redelijk tarief voor het laden. Wel afhankelijk van de locaties. Daarnaast geen kosten per laadsessie, wat best kan oplopen als je dagelijks gebruik er van maakt. Niet onbelangrijk is ook het goede contact als je vragen hebt en zeker in het begin. Kortom een aanrader E-Flux, waar je energie van krijgt in plaats van kortsluiting!

H.H.J. van de Kreeke

Het gaat allemaal erg makkelijk, geweldig.

Ilona

Overzichtelijk en duidelijk, goede prijs

Van Hest

Eenvoudig te regelen en je kunt overal laden