Online incasso indienen
9.6/10
Dezelfde werkdag actie (bij indienen voor 16:00 uur)
Resultaat
Online portal

MRS Installatietechniek

Wij hadden een debiteur met een flink openstaand bedrag wat na meerdere herinneringen en toezeggingen continu niet betaald werd.
Wij als beginnend bedrijfje hebben E-Legal ingeschakeld...
Wij als beginnend bedrijfje hebben E-Legal ingeschakeld tegenover dit grote bedrijf incl zijn juristen. Na wat mails waarin duidelijk gemaakt werd dat wij in ons recht stonden werd dan eindelijk de rekening betaald. Zelfs de incassokosten zijn betaald die dit bedrijf in eerste instantie niet wilde voldoen!

Vriendelijk maar toch met een dwingende ondertoon geregeld dat het gehele bedrag werd voldaan zodat ook wij dit konden afsluiten.

Esmée

Er zou een samenwerking plaats vinden, waarbij de debiteur tegen betaling van trainingen opgeleid zou worden en vervolgens bij mij zou komen werken. De debiteur heeft na de trainingen besloten om de... Er zou een samenwerking plaats vinden, waarbij de debiteur tegen betaling van trainingen opgeleid zou worden en vervolgens bij mij zou komen werken. De debiteur heeft na de trainingen besloten om de samenwerking te beëindigen. Deze betaling bleef uit, waardoor ik e-Legal heb ingeschakeld. De zaak is dezelfde werkdag opgestart en kon na 20 dagen worden gesloten wegens volledige betaling van de vordering.

De professionaliteit en snelheid was erg prettig. Zowel voor, tijdens en na de zaak wordt je goed begeleid door desbetreffende professional!

STC-KNRM B.V.

Oude facturen die niet door onszelf effectief geïnd konden worden.

Snel opgepakt en daadwerkelijk druk uitvoeren waarbij rekening werd gehouden om de klantrelatie te behouden.

Erik

Na twee jaar aan het lijntje gehouden te zijn dankzij vele beloftes van de voormalige klant, uiteindelijk e-Legal ingeschakeld. Dat hadden we achteraf veel eerder moeten doen...

Zij...

Zij zijn er twee maanden mee bezig geweest maar net voor het buitenrechterlijke traject gestart zou worden, betaalde de klant toch nog. De kosten waren flink opgelopen door het incassotraject en de rente (beide ten gunste van e-Legal) maar alles is uiteindelijk betaald. In het vervolg gaan we eerder zaken uit handen geven, het scheelt veel onnodige ergernis en energie die beter besteed kan worden aan positieve klanten.

Het portaal werkt voortreffelijk. Het is modern, efficiënt, duidelijk en houd je als klant goed op de hoogte. De contacten met de medewerkers zijn als zeer prettig ervaren en het was helder wat er... Het portaal werkt voortreffelijk. Het is modern, efficiënt, duidelijk en houd je als klant goed op de hoogte. De contacten met de medewerkers zijn als zeer prettig ervaren en het was helder wat er verwacht werd om de claim verder te onderbouwen/de argumentatie van de tegenpartij te weerleggen.

Autorijschool Rosenberg

Voor het eerst moesten wij een incassobureau inschakelen voor een debiteur. De vordering is snel geïncasseerd door E-Legal. Een geruststellende gedachte dat het in de zeer kundige handen van... Voor het eerst moesten wij een incassobureau inschakelen voor een debiteur. De vordering is snel geïncasseerd door E-Legal. Een geruststellende gedachte dat het in de zeer kundige handen van E-Legal gebeurt. Als drukke ondernemer heb je er zelf geen omkijken naar.

Bij vragen via de portal/mail ontvang je direct antwoord, zelfs onderbouwd met advies. Zo ontbrak er toch nog iets in onze 14-dagen aanzegging. Telefonisch is E-Legal ook zeer goed bereikbaar. Zeer... Bij vragen via de portal/mail ontvang je direct antwoord, zelfs onderbouwd met advies. Zo ontbrak er toch nog iets in onze 14-dagen aanzegging. Telefonisch is E-Legal ook zeer goed bereikbaar. Zeer kundig team! Enthousiast, klantvriendelijk, kortom; een sterke aanrader!

tandarts Oei

Mijn casussen betroffen een forse loonachterstand bij een weifelende werkgever, die na een doorgemaakte faillissement de fijne kneepjes veronderstelde te beheersen om betalingen uit te stellen tot... Mijn casussen betroffen een forse loonachterstand bij een weifelende werkgever, die na een doorgemaakte faillissement de fijne kneepjes veronderstelde te beheersen om betalingen uit te stellen tot uiteindelijk 'afstel'. De krachtige, consistente, effectieve benaderingsmethodieken van Mr. van den Adel bracht debiteur echter in alle casussen vlot tot inkeer en volledige betaling! Voor mij is E-Legal incasso advokaten met Mr. van den Adel in bijzonder een professionele partij die zich volledig inspant voor hun client!

Heldere en duidelijke incassostrategie. Duidelijkheid met vooraf overleg in geval kosten gemoeid zullen worden. Pro-actieve samenwerking met de client. Zeer goede bereikbaarheid voor contact en... Heldere en duidelijke incassostrategie. Duidelijkheid met vooraf overleg in geval kosten gemoeid zullen worden. Pro-actieve samenwerking met de client. Zeer goede bereikbaarheid voor contact en overleg. Vloeiende online toegang tot het dossier en meest actuele ontwikkelingen.

Caspers Care

Mijn factuur werd meer dan een half jaar niet uitbetaald na mijn geleverde werkzaamheden.
E-legal heeft dit meer dan voortreffelijk en onmiddellijk opgepakt en uiterst tevreden over .

De accuratesse van begin van de aanmaning tot het einde dat het geïncasseerde geld op mijn rekening was overgemaakt.
Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad en de stappen prima te volgen op...
Vriendelijke mensen aan de telefoon gehad en de stappen prima te volgen op de website.

robin van noort

Klant betaalde al een lange periode altijd te laat, en dit speelde al een jaar. ik heb via de website het verhaal uitgelegd, documenten opgestuurd en alles werd dezelfde dag nog ingang gezet. Klant betaalde al een lange periode altijd te laat, en dit speelde al een jaar. ik heb via de website het verhaal uitgelegd, documenten opgestuurd en alles werd dezelfde dag nog ingang gezet.
het verbaasde mij hoe vlot alles verliep. binnen 2 weken was alles geregeld! waar ik al meer als een jaar mee bezig was is nu in 2 weken opgelost! bedankt E-legal incasso-advocaten jullie hebben mij heel goed geholpen.

goede communicatie.
ze gaan direct voor je aan de slag.
niet duur. (maar je hoeft het toch niet zelf te betalen)

PPS Netwerk Nederland

Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus: veel werk voor ons (indienen van cases), teleurstellende vakbekwaamheid (in combinatie met een soort luiheid) bij hen en (dus) nauwelijks of geen... Wij hadden slechte ervaringen met incassobureaus: veel werk voor ons (indienen van cases), teleurstellende vakbekwaamheid (in combinatie met een soort luiheid) bij hen en (dus) nauwelijks of geen resultaat. Bij elke pietluttige tegenwerping van de wanbetaler, kon je weer aan de slag om het hele verhaal opnieuw uit te leggen...dat schoot nooit op.
Hoe anders bij e-Legal: strakke manier van case indienen, eenduidige communicatie en resultaat!

- Snelle, prettige/ to the point communicatie
- Handige site
- RESULTAAT!

Daan

Wanbetaler dmv faillissementsaanvraag gemasseerd tot volledige betaling

Communicatie en resultaat