Online incasso indienen
9.6/10
Dezelfde werkdag actie (bij indienen voor 16:00 uur)
Resultaat
Online portal

N. van Rooij

Eén van onze klanten besloot hun BV middels een turboliquidatie uit te schrijven bij de KvK en liet daarbij twee facturen van ons onbetaald. Onze eigen pogingen de facturen betaald te krijgen liepen... Eén van onze klanten besloot hun BV middels een turboliquidatie uit te schrijven bij de KvK en liet daarbij twee facturen van ons onbetaald. Onze eigen pogingen de facturen betaald te krijgen liepen op niets uit, waarna we E-Legal hebben ingeschakeld. In eerste instantie leek de druk van een incasso-advocaat zijn vruchten af te werpen en werd een klein deel van de vordering voldaan, maar helaas bleef het na die ene betaling weer akelig stil. Uiteindelijk heeft E-Legal het advies gegeven om met terugwerkende kracht het faillissement van de BV aan te vragen. In de faillissementsaanvraag heeft E-Legal op duidelijke wijze aannemelijk gemaakt dat er wel degelijk baten waren en dat de bestuurder de BV op onrechtmatige wijze had beëindigd. Ondanks dat ik er persoonlijk een hard hoofd in had is een aantal dagen voor de faillissementszitting de volledige vordering alsnog voldaan!

Duidelijke communicatie via e-mail, telefoon en portal, heldere afspraken, transparant, hebben de zaak naar volle tevredenheid opgelost.

Kraamzorg Comfort

Na vele herinneringen weigerde de debiteur de facturen te betalen. Ik heb toen Legal incasso ingeschakeld. Zij kregen gelijk contact met de klant en hebben een regeling afgesproken. De klant heeft... Na vele herinneringen weigerde de debiteur de facturen te betalen. Ik heb toen Legal incasso ingeschakeld. Zij kregen gelijk contact met de klant en hebben een regeling afgesproken. De klant heeft de vordering volledig betaald. Soms wat later dan afgesproken. Legal zat er gelijk bovenop.

De contact was heel positief. Snelle reactie.
Duidelijkheid over alle kosten.( Die voor de debiteur zijn)

En je dossier kan je online bekijken. Super handig. Zo kan je alle...
De contact was heel positief. Snelle reactie.
Duidelijkheid over alle kosten.( Die voor de debiteur zijn)

En je dossier kan je online bekijken. Super handig. Zo kan je alle stappen volgen die genomen worden om het vordering betaald te krijgen.

Vagebond

Top bedrijf, hebben hun naam meer dan waar gemaakt. Tof online portal ook waar je je dossier gemakkelijk in de gaten kunt houden.

Zeer bereikbaar en erg kundig.

4task

Correcte afhandeling en snelle reactie op opdracht. Binnen 14 dagen naar tevredenheid afgehandeld.

Communicatie

Ruud

Mijn verhuurder gaf geen gehoor na een uitspraak van de Huurcommissie. E-legal heeft de vordering op mijn teveel betaalde huur binnen een maand teruggevorderd. Hulde!

E-legal houdt je goed op de hoogte en zit er bovenop.

Autobedrijf Rap

Vordering indienen ging gemakkelijk en snel, daarna werd ook vanuit e-legal snel actie ondernomen en via het online portal was precies te zien was e-legal deed. Zo fijn dat je duidelijk op de hoogte... Vordering indienen ging gemakkelijk en snel, daarna werd ook vanuit e-legal snel actie ondernomen en via het online portal was precies te zien was e-legal deed. Zo fijn dat je duidelijk op de hoogte gehouden word!

indienen incasso heel gemakkelijk, opvolging duidelijk, goede communicatie en telefonische bereikbaarheid.

B&R adviesgroep

Waarborgsom werd door verhuurder niet teruggestort ondanks herhaalde verzoeken hiertoe.
Uiteindelijk E-Legal ingeschakeld. Bewust niet gekozen voor deurwaarderskantoor. Gelijk op dezelfde dag teruggebeld en actie ondernomen richting verhuurder. Na korte tijd werd de waarborgsom keurig overgemaakt!

Op dezelfde dag (dag van indiening) is er actie ondernomen.
Ook is er constant terugkoppeling geweest naar ons toe.
Doen wat ze zeggen!

Nederossi

Hadden tot nu toe geen ervaring met deurwaarders, de keuze voor dit bedrijf (na enig googelen) was een schot in de roos.

Multiuse Schoonmaak & Facilitaire Diensten

Communicatie was top....

Werd kort op het dossier gezeten. En alles werd heel overzichtelijk in de portal gezet waardoor wij elke stap konden volgen.
Uiteindelijk resulteerde dit in een zeer goed resultaat.....

Richard

Debiteur weigerde een schuld te betalen en ontkende in eerste instantie bestaan van de schuld. Reageerde niet meer op diverse berichten.
E-legal Incasso advocaten pakte dit efficient en...
E-legal Incasso advocaten pakte dit efficient en kordaat op.
Binnen korte tijd een betalingsregeling met de debiteur overeen gekomen. Strikt op toegezien dat betalingsregeling werd nagekomen en indien nodig een schrijven gestuurd. Zonder veel omkijken netjes de periodieke afdrachten ontvangen. Totdat de gehele schuld is voldaan ( na ruim 4 jaar).

Sterke punten: Efficiente communicatie; online dossier beschikbaar om 24/7 de status in te zien en via dossier te communiceren. Periodiek nette opgave van de afdrachten. Resultaat gericht. Gedurende... Sterke punten: Efficiente communicatie; online dossier beschikbaar om 24/7 de status in te zien en via dossier te communiceren. Periodiek nette opgave van de afdrachten. Resultaat gericht. Gedurende afbetalingsperiode nauwelijks omkijken gehad of betalingen werden voldaan ( vordering is uiteindelijk in zijn geheel geind).