Online incasso indienen
9.6/10
Dezelfde werkdag actie (bij indienen voor 16:00 uur)
Resultaat
Online portal

Jasper Huijser

Er was een forse betalingsachterstand ontstaan die ondanks herinneringen, brieven, mails en beloften alleen maar opliep.
Na actie van e-Legal is er een traject gestart waarbij de zaak...
Na actie van e-Legal is er een traject gestart waarbij de zaak succesvol afgrond is.

- snelle actie
- grondige afspraken met de klant
- zakelijke afhandeling

Tot Z Diensten

Ik geef echt niet snel een echt hoge beoordeling, maar dit bedrijf heeft het dik verdiend. Snelle actie en alles is online goed te volgen. Waar ik maanden aan het tobben was met een onwillige klant,... Ik geef echt niet snel een echt hoge beoordeling, maar dit bedrijf heeft het dik verdiend. Snelle actie en alles is online goed te volgen. Waar ik maanden aan het tobben was met een onwillige klant, hadden zij binnen 4 dagen resultaat. Eigenlijk is te hopen dat je nooit een dergelijk bedrijf hoeft in te schakelen, maar anders is dit werkelijk een echte aanrader.

Snelle actie, heldere communicatie via de online portal en vooral (in mijn geval) snel resultaat.

Van Swaaij Cassatie & Consultancy

Snel schakelen en handelen
Prettig en doortastend

Heldere communicatie en vasthoudendheid

K S Pijl

Ik had voorjaar 2018 online twee picknick tafels ( €620) besteld maar deze werden niet geleverd en maar de helft van het geld werd terugbetaald. Voor het resterende deel heb ik e-legal ingeschakeld.... Ik had voorjaar 2018 online twee picknick tafels ( €620) besteld maar deze werden niet geleverd en maar de helft van het geld werd terugbetaald. Voor het resterende deel heb ik e-legal ingeschakeld. Na een verhelderend telefoontje was alles heel eenvoudig on-line te uploaden en ging e-legal meteen aan de slag! Nu na 70 dagen is er resultaat en wel 100%.

Sterke punten zijn vooral dat alles heel eenvoudig is te uploaden en dat je je dossier heel eenvoudig kunt volgen; alle stapjes staan in je logboek. Contact per email en telefoon wordt heel snel... Sterke punten zijn vooral dat alles heel eenvoudig is te uploaden en dat je je dossier heel eenvoudig kunt volgen; alle stapjes staan in je logboek. Contact per email en telefoon wordt heel snel en accuraat afgehandeld.

Unixerius

Een klant weigerde te betalen en meende dat een rechtsgang noodzakelijk zou zijn. Binnen twee weken na het uitbesteden van de opdracht heeft hij besloten alsnog te betalen.

Wetende dat E-Legal doorgaat tot bij de rechter geeft klanten direct de indruk dat het geen zin heeft om te proberen om niet te betalen.

Christa van Schoten. Administratiebureau Christa

(Bewerkt)

Mijn ervaring is super goed. Zeker als je voor 16:00 uur het dossier indient, dan word er echt gelijk die dag ook actie ondernomen. En met het gewenste resultaat.

Luisteren naar je verhaal. Je als mens behandelen en niet als nummer. Vast contact persoon. En altijd op de hoogte gehouden worden wat er is gebeurt via de online portal.

Dhr. van E

Super snelle reactie en contactmomenten met E-Legal.
Zeer tevreden met de geboden dienstverlening

Zeer prettig contact met e-legal; snelle feedback!
Handig om alles in een portal te kunnen volgen

Klaas

Uitstekende snelle service zonder veel gedoe.

Maritiem Advertising

9 maanden lang afgescheept worden met excuses en beloften van de crediteur.
Op het laatst denk je aan opgeven, totdat ik E-Legal incasso advocaten ontdekte.
Toen was het leed snel...
9 maanden lang afgescheept worden met excuses en beloften van de crediteur.
Toen was het leed snel geleden, binnen 60 dagen stond de volledige vordering op mijn bankrekening.
Zij werken op een snelle, accurate en overzichtelijke manier zodat je op elk moment op de hoogte kunt zijn van de stand van zaken. EEN AANRADER!!!

snel
duidelijk

L vd Spoel

Klant heeft openstaande vordering voldaan.

Achter de klant aan blijven zitten.