Online incasso indienen
9.6/10
Dezelfde werkdag actie (bij indienen voor 16:00 uur)
Resultaat
Online portal

Oelan

E-legal maakt gebruik van een zeer gebruiksvriendelijk portaal. Het geeft alle inzicht in lopende en afgesloten dossiers en laat op elk moment de huidige status zien. Al het contact met de debiteur... E-legal maakt gebruik van een zeer gebruiksvriendelijk portaal. Het geeft alle inzicht in lopende en afgesloten dossiers en laat op elk moment de huidige status zien. Al het contact met de debiteur wordt vastgelegd. Een nieuw dossier indienen gaat eenvoudig en snel en wordt vrijwel direct opgepakt en per mail persoonlijk bevestigd. Dit geeft direct het gevoel dat het dossier in goede handen is. De benadering vanuit E-legal naar onze klanten toe past ook goed en is belangrijk omdat het soms toch gevoelig kan liggen voor de relatie met de klant om facturen uit handen te geven. Voor dossiers die enige discussie opleverde bij de klant werd veel persoonlijk afgestemd door E-legal en werd ons uitgelegd wat wij wel of niet verplicht zijn te overleggen. Dit is telefonisch en per mail en ervaren we als zeer prettig.
De dossiers hebben allemaal tot zeer snelle betaling van de debiteur geleid, vaak binnen een week!

snel
professioneel
combinatie van persoonlijke aandacht en het online volgen van het dossier in het portaal
prijs

Softwell

Als een klant niet betaalt en gewoon niet reageert, dan heb je op een gegeven moment gewoon geen keuze meer. Na maanden van coulance ga je dan kijken, wat voor opties heb ik? Ik heb zelf niet de... Als een klant niet betaalt en gewoon niet reageert, dan heb je op een gegeven moment gewoon geen keuze meer. Na maanden van coulance ga je dan kijken, wat voor opties heb ik? Ik heb zelf niet de tijd en mogelijkheden om daar elk moment achteraan te gaan. Dus ik besloot de zaak uit handen te geven en het neer te leggen bij een partij die meer kennis en ervaring heeft. Toen heb ik gezocht naar mogelijke incassobureaus. Ik kwam erachter dat incassobureaus redelijk onduidelijk zijn in hun voorwaarden. e-Legal incasso advocaten schept wel duidelijkheid. Voor, tijdens en na afloop van de behandeling van een incasso is duidelijk waar je staat. Dat vind ik erg belangrijk. Het voordeel is verder dat bij e-Legal de juridische zaken ook afgehandeld kunnen worden, in het geval dat het nodig is.

Het uit handen geven van een incasso blijft een lastige situatie, zeker omdat voor mij klantenrelaties heel belangrijk zijn. Het is dan ook lastig om de juiste balans daarin te vinden. e-Legal incasso advocaten snapt dit en heeft voor de juiste balans en weg gekozen om de incasso te behandelen. Uiteindelijk heeft dit tot het gewenste resultaat geleid.

Mijn ervaring met e-Legal is dan ook positief en ik kan e-Legal aanraden aan ondernemers die in dezelfde situatie zitten, op het moment dat je te maken hebt met onbetaalde rekeningen. Specifiek voor die situaties waarin het lastig is om er zelf nog een vinger achter te krijgen, dan is e-Legal een goede partij om een incasso aan over te laten.

Handelen enorm snel na indienen incasso

Communicatief erg sterk, zorgen dat het vloeiend verloopt, geen zorgen meer aan E-Legal kun je het overlaten.

J. Florie

Na eerdere negatieve ervaringen met een deurwaarderskantoor hebben wij onze incassozaken ondergebracht bij e-Legal.
Met e-Legal kunnen wij beter inhoudelijk schakelen. Zij behalen voor ons...
Met e-Legal kunnen wij beter inhoudelijk schakelen. Zij behalen voor ons betere resultaten doordat zij meer juridische opties hebben.

snelheid, service, juridische kennis en zeer sterke presentatie tijdens een mondelinge behandeling.

Prettige ervaring.

Het persoonlijk contact vond ik erg prettig. Daarnaast dachten ze goed mee vanuit mijn situatie.

Moest even wennen aan online indienen claim (geen persoonlijk contact) en ben dan ook "live" begonnen. Vervolgens door naar het online portal wat een uitstekende en up-to-date informatie geeft.... Moest even wennen aan online indienen claim (geen persoonlijk contact) en ben dan ook "live" begonnen. Vervolgens door naar het online portal wat een uitstekende en up-to-date informatie geeft. Claims (2) naar behoren afgehandeld en het gewenste resultaat bereikt. Voor mij plezierig om nog tussendoor persoonlijk contact te hebben en de volgende stappen te bespreken, dat liep prima. Door omstandigheden (buitenland verblijf) wat langer geduurd maar overigens uitstekend verlopen. Zou zeker aanbevelen.

Faizal S.

Ik raad e-legal iedereen aan! Deze partij wilt het dossier eerst geheel begrijpen voordat ze aan de slag gaan. Zeer transparant, open en altijd een geweldig resultaat.

Online maar, wel persoonlijk contact
Transparant
Eerlijk
Direct
Financieel erg aantrekkelijk

Karsten Beveiliging

Weer alleen maar positieve ervaringen!

De portal werkt geweldig. Ook buiten werkuren om alles overzichtelijk en interactief.

De persoonlijke benadering is een...
Weer alleen maar positieve ervaringen!

De persoonlijke benadering is een verademing.

En dan ook nog zo snel resultaat!!

Karsten Beveiliging

Persoonlijke benadering
Goed werkende Portal

Get It Deals

Uitstekend werk!

Ben er heel blij en tevreden mee!

Mvg. Humphrey Aubri

Portaal is heel overzichtelijk.
Resultaat is snel behaald.