Goed, snel en makkelijk!

Notten

Snelle correcte levering..Goed product scherpe prijs.

Hans van Daalen

Het is moeilijk zoeken omdat de maat van de messen alleen in detail te zien zijn

nee

Veel informatie op de website, verder prima levering

Correcte snelle levering

Erg tevreden. Goede messen voor een scherpe prijs. Snel en netjes bezorgd

de zoekfunctie op de website werkt niet goed. Wanneer ik de opties 'sorteer op' of 'toon' aanpas, veranderen deze pas wanneer ik de pagina vernieuw.

Duidelijk en betrouwbare bedrijf. Scherpe prijzen met hoge kwaliteit aan service. Behalve de koerierdienst vind ik minder die mijn bestelling heeft aangeboden. Ondanks dat ik op de dag van levering... Duidelijk en betrouwbare bedrijf. Scherpe prijzen met hoge kwaliteit aan service. Behalve de koerierdienst vind ik minder die mijn bestelling heeft aangeboden. Ondanks dat ik op de dag van levering thuis was is men niet langs geweest, via track & trace zag ik staat dat men juist wel langs is geweest alleen niemand thuis was. Ik heb contact gehad met DHL en men moest een brief achterlaten volgens hun dat hij/zij langs is geweest. Dit is ook niet achtergelaten. Vind het wel jammer ik moest hierdoor extra tijd thuis blijven om het pakketje te kunnen ontvangen. Jammer maar ben wel tevreden over het bedrijf.

Makkelijk, goede prijs en snel bezorgd gewoon via de post

Supersnel en zeer veilig verpakt verzonden!