Snelle levering, retour zonder gedoe.

Henny

Prima.

een iets groter aanbod kan geen kwaad

J Dikkerboom

Prima bedrijf alles snel en correct geleverd

Alex

Uitstekend

Op de website stond 'in kado verpakkking', maar dat bleek niet waar: EN zeer snel, EN perfect opgelost door het wel zeer klantvriendelijke E-Messen

Ervin

Mijn ervaring met dit bedrijf is positief: mooie website met interessante producten. Wel heb ik een opmerking over de afwikkeling van het bestelproces: als afronding van het bestelproces wordt via... Mijn ervaring met dit bedrijf is positief: mooie website met interessante producten. Wel heb ik een opmerking over de afwikkeling van het bestelproces: als afronding van het bestelproces wordt via e-mail gemeld dat de status van de bestelling gecontroleerd kan worden door in te loggen, maar als je net als ik de bestelling afrondt zonder een account aan te maken, dan is dat niet mogelijk. Ik had wel verwacht dat ik een update via e-mail zou ontvangen, maar dat bleek niet het geval. Op zich niet heel erg, maar het is zo niet duidelijk wanneer men de uitlevering van de bestelling kan verwachten. Het product is wel netjes afgeleverd.

Het zou fijn zijn indien er status updates verstuurd zouden worden voor bestellingen waarbij geen account is aangemaakt.

Het is duidelijk en professioneel.

info geven over het product, wanneer hij precies wordt geleverd

Voortreffelijk

neen

sushipoint

Sushipoint

goed

Betalen met Ideal is veel makkelijker!