Yolanda Arts-Botman

Gert Jan Wilbrink

Uitstekend, vlot geleverd.

Hier terecht gekomen vanwege de scherpste prijs, zeer snelle service en gratis verzenden. Helemaal super!

Meer informatie bij het product over onderhoud. Video's met uitleg zou fijn zijn

Van Herwegen Lotte

Aanrader! prime, vlotte en zeer snelle service (beantwoorden van e-mails en levering)

Voor de 1e maal wat besteld en het ging allemaal prima.

Nee hoor, alles was prima geregeld.

Caroline

Levering binnen 1 dag, supersnel.

Overzichtelijk en vlotte levering

zou wel handig zijn als er een verwachte aflevering tijd van DHL vermeld kan worden.

G. van Overbeek

Vorig jaar was ik bij een vriendin van mij op zoek naar een zg. 'aardappelmesje'. Ik zag alleen een roestig ding in de keukenla, maar omdat alle andere mesjes blijkbaar in de vaatwasser zaten, nam... Vorig jaar was ik bij een vriendin van mij op zoek naar een zg. 'aardappelmesje'. Ik zag alleen een roestig ding in de keukenla, maar omdat alle andere mesjes blijkbaar in de vaatwasser zaten, nam ik dat kneusje maar.
Mijn verbazing was groot: het sneed als een tierelier! Er stond 'Robert Heder' in het verroeste staal, dus ik op zoek naar een site waar ze die dingen verkochten.
Al gauw had ik er een gevonden, en ze bleken zelfs in RVS te bestaan!
Besteld.
Helaas bleek dat dit RVS-mesje het lang niet zo goed deed als dat verroeste ding...
Een paar maanden heb ik genoegen genomen met het niet perfecte mesje, maar nu de feestdagen voor de deur staan, ging ik tóch weer op zoek, en dit keer naar het mesje dat wél kon roesten.
Overal moest ik (relatief) veel portokosten betalen, maar bij 'e-messen' was de verzending GRATIS!
Vanochtend zat het mesje in de brievenbus en inmiddels is de eerste tomaat er mee gesneden. Wat een vlijmscherp ding. Super.
Nu nog het gum bestellen waarmee je het eventuele roest kunt verwijderen, maar dat doe ik wel na de feestdagen.
G.

Van der Kolk

Zoals het hoort: scherpe prijs, overzichtelijke site, snelle levering

Enquete de mogelijkheid n.v.t. opnemen.