(Bewerkt)

De verzenden goederen goed controleren om misverstanden te voorkomen.

Mart Walraven

Goede site met mooie collectie en uitstekende prijs verhoudingen. Exact wat je van een internet winkel wil verwachten

Track en Trace van DHL laat te wensen over. Daar is PostNL toch wel beter in. (de waybill geeft een fout melding op de DHL pagina zolang pakket nog niet is ingescant, bij PostNL krijg je een nette... Track en Trace van DHL laat te wensen over. Daar is PostNL toch wel beter in. (de waybill geeft een fout melding op de DHL pagina zolang pakket nog niet is ingescant, bij PostNL krijg je een nette mededeling dat de waybill nog niet is ingegeven)

Apassara

Snel inlevering en goedkoopste

N/a

Tevreden

Ik heb de bestelling geplaatst zonder lid te worden. In mijn email vond ik geen link naar de site om de bestelling op te volgen. Ik heb geen telefonisch contact gehad want mijn bestelling kwam in de... Ik heb de bestelling geplaatst zonder lid te worden. In mijn email vond ik geen link naar de site om de bestelling op te volgen. Ik heb geen telefonisch contact gehad want mijn bestelling kwam in de loop van de tweede dag aan. Verbeterpunt om opvolging van bestelling voor niet leden via de site mogelijk te maken, of beter zichtbaar te maken.

Ik heb een messenslijper besteld, die ik eerder bij een familielid had gezien. Mooi, gemakkelijk en erg geschikt voor huis tuin en keuken gebruik.

Als je iets besteld zonder van te voren een account aan te maken mis je de mogelijkheid om je bestelling te volgen. Ik heb na mijn bestelling alsnog een account aangemaakt, maar dat hielp niet. Via... Als je iets besteld zonder van te voren een account aan te maken mis je de mogelijkheid om je bestelling te volgen. Ik heb na mijn bestelling alsnog een account aangemaakt, maar dat hielp niet. Via de klantenservice kreeg ik snel een emailbericht op mijn vraag hoe het met mijn bestelling stond.

A.Heinen

S. Pleiter