Ik ben uitermate tevreden over het produkt en zeker over de after sales, waar ze me prima informeerden over nog een paar openstaande vragen voor andere produkten.

joost de jong

Na bestelling bleek mijn betaling niet helemaal goed te gaan i.v.m. een zogenaamde visa-waardebon/creditcard. Klantenservice heeft dit snel opgepakt en voor een oplossing gezorgd, waardoor de... Na bestelling bleek mijn betaling niet helemaal goed te gaan i.v.m. een zogenaamde visa-waardebon/creditcard. Klantenservice heeft dit snel opgepakt en voor een oplossing gezorgd, waardoor de bestelling op korte termijn kon worden afgerond.

Frans leussinn

Betaling via creditcard gedaan maar dit werkte niet kreeg pagina niet gevonden

Betaling via creditcard werkt niet op mobiele aparaten graag paypal aan betaling opties toevoegen

Aanrader

Erg prettig zaken doen.
Fijn dat er met je mee gedacht wordt!
Ook is het erg prettig dat je goed op de hoogte gehouden wordt mbt je bestelling.

Richard Kats

Mijn messen besteld en keurig optijd afgeleverd,ik zal hier zeker in de toekomst meer gaan bestellen.

Alles goed verlopen

Reactie E-Messen.nl:

Bedankt voor de review,
Bedankt voor de review,
Graag wil ik melden dat wij al enige tijd lid zijn van Webwinkelkeur. Wij begrijpen dat een keurmerk u meer vertrouwen geeft. Daarom zullen we het keurmerk zichtbaarder maken op de website.

Smit

Goed bedrijf, snelle levering goede kwaliteit.
Aanrader voor familie en vrienden.

Prima service,
Snelle levering!