Tinneke De Bleser

Omdat jullie waardevolle, ernstige kandidaten hebben. Jullue manier van werken top is.

Hasselt

Dat weet ik niet

Zeer vriendelijk

Antwerpen

Daniela Guerreiro

Ik zou het niet aanbevelen

Met welk kantoor heeft u gewerkt?

Geen enkel. Net heb een interview in Kontich gehad.

Jumelle

Te veel nieuw mensen in mijn huis.
Te veel nieuw mensen in mijn huis.
We worden verwittig van afwezigheid door de poets vrouw op moment en dat ze zouden moeten zijn. En daarbij zou ik moeten bellen voor door te gevendat ze afwezigheid zijn. Omgekeerde wereld. Vandaag we ik niet Wie komt en Wanneer voor volgende week. Maar u stuur mijn een mail met de kosten we te latent verwittig.

Dilbeek

De Clercq Marita

Ik ben zeer tevreden over jullie medewerkster

Aalst, geregeld via OLV ziekenhuis in oktober 2023

Wendy Vandenbussche

Verschillende keren poetshulp ingepland gekregen maar op het moment zelf kwam niemand opdagen. Als ik dan al iemand had, waren er stukken vergeten. Easy life zelf neemt dan dienstencheques uit je... Verschillende keren poetshulp ingepland gekregen maar op het moment zelf kwam niemand opdagen. Als ik dan al iemand had, waren er stukken vergeten. Easy life zelf neemt dan dienstencheques uit je portefeuille terwijl er de vorige keer betaald werd maar de poetsdame er niet was. En als je dan iemand wil bereiken duurt het een eeuwigheid vooraleer alles in orde komt.

Oudenaarde

Easy Live

TEKORT aawpersooneel Easy live WAARSCHOOT

Easy Life Waarschoot

Lieve

Ik heb een heel goede poetshulp!

Borsbeek

Mc manus

De dienst zelf zoekt naar oplossingen om vervanging te sturen

Maldegem

Aalst

Snel huishoudhulp ter beschikking gesteld

Aalst