Smits

Goede samenwerking met poetshulp en kantoor

Borsbeek

alphonse Wicket

Alles verloopt goed

blijft privé

Patsy Janssen

Betrouwbare firma

Oostduinkerke

Hannah Delsaerdt

Goede communicatie, top poetsvrouw

Borsbeek

GD

Ik zou niet aanbevelen.

GEEL

Klote

Bende nietsnutten . We kuisen huizen en geen boomhutten .

Waregem

Reactie Easy Life Dienstencheques:

Beste,
Beste,
bedankt voor het delen van uw feedback over onze diensten. Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Wij gaan graag met u in gesprek zodat we een oplossing kunnen bespreken die voor u werkt, u kan ons steeds bereiken op: 033698903.
Propere groetjes, het Easy Life-team

croes

Ik zou Easy life zeker niet aanbevelen. Poetshulp gekregen waarvan ik wel tevreden van was. Onmiddellijk krijg je een factuur van € 79 (administratie kosten) te betalen. Poetshulp is maar zeer kort... Ik zou Easy life zeker niet aanbevelen. Poetshulp gekregen waarvan ik wel tevreden van was. Onmiddellijk krijg je een factuur van € 79 (administratie kosten) te betalen. Poetshulp is maar zeer kort (5 à 6 keer) komen poetsen. Toen ik mijn € 75 terug vroeg zeiden ze dat ze dat niet doen. Ze gingen een éénmalige vervanging sturen. Wel wel ??? als ze hun poetshulpen niet beter screenen. Deze kon er gewoon niets van, verstond ook geen enkele taal. Daarna, zouden ze wel een andere hulp sturen maar ze vinden geen. Dus € 79 betaald voor niets !!!!

Easy life Mechelen.

Coopmans Ilse

1 positief bericht, dat ik steeds dezelfde HHH heb gekregen

Geel

Vanderelst

Steeds nieuwe poetshulpen ,stoppen telkens na enkele keren ,toch krijg je voor heel een jaar op voorhand factuur administratie bijdrage gevraagd .Telkens moet je zelf bellen om een poetshulp als de... Steeds nieuwe poetshulpen ,stoppen telkens na enkele keren ,toch krijg je voor heel een jaar op voorhand factuur administratie bijdrage gevraagd .Telkens moet je zelf bellen om een poetshulp als de vorige weeral gestopt zijn .Nemen niet zelf actie .

Aarschot

Margaux Schuermans

Zowel gewerkt op de bureau als een kuisvrouw gehad.
trekt op niks

lier