Esther Mélissa

Mijn zus is daar vorige jaar begonnen als huishoudhulp en ondertussen al gepromoveerd tot assistent manager.
Ze werven alleen mensen aan die zin hebben om te werken maar vooral die hun job goed doen. Dus zeker een aanrader als je geen tijd hebt om zelf u huis of app te kuisen zijn zal zorgen dat allemaal top in orde is.

OOSTDUINKERKE

Annick

Ik word altijd tijdig op de hoogte gebracht van afwezigheden en kan dan ook steeds rekenen op een vervanging

Schilde

Mijn poetshulp werkt goed en zelfstandig. Altijd leuk thuiskomen!

Evelien

Na mijn aanvraag werd er heel snel een goede match gevonden. Het is voor ons als jong koppel een enorme hulp. Wij zorgen er voor dat ons huis opgeruimd is en kunnen het met een gerust hart aan onze... Na mijn aanvraag werd er heel snel een goede match gevonden. Het is voor ons als jong koppel een enorme hulp. Wij zorgen er voor dat ons huis opgeruimd is en kunnen het met een gerust hart aan onze poetshulp overlaten. We hebben 2 honden en 2 katten, dus de vloeren zijn dikwijls behoorlijk schrobben door de natte poten en het winterse weer. Na 4 uur ziet ons huisje er weer fris en schoon uit. Een zalig gevoel iedere maandag voor ons. Hetgeen wat onze hulp in zo'n korte tijd kan, is voor ons als leek, een mirakel.
We zijn haar enorm dankbaar. Ze kent haar vak, weet waar eerst te beginnen en bezit houden tips die we tussendoor kunnen toepassen. Zeker een aanrader!

Veurne

Vriendelijk personeel en ik werd zeer snel geholpen! De poetshulp werkt ook correct en nauwkeurig.

Schilde

Vriendelijk personeel, zorgen steeds voor een vervanging wanneer dit aangevraagd is. Huishoudhulp is ook super vriendelijk en kent haar vak!

schilde

Na mijn aanvraag werd er zeer snel een poetshulp gevonden. Werkt correct en goed!

Easy Live

Omdat Se zijn lief en correct

Genk

Easy life aalst

Alle schoonmaaksters waten om te beter. Onze vaste is goed, maar alle vervangers( door vakantie van de vaste kracht) die ons huis niet kenden, deden er altijd iets extra's bij! Ongelooflijk

Easy life aalst

easy life

Bijna geen enkele persoon buiten onze laatste kuisvrouw was perfect en daar zij naar ander kuis firma is gegaan hebben wij haar gevolgd.

oostkamp