zwemfreak

Ik heb reeds contact gehad, maar momenteel nog geen concrete poetshulp. Het eerste contact was heel vriendelijk en vlot

Schilde

Ik heb nog steeds niets gehoord van het kantoor.

Sint Martens Latem

Snel

Sint martens latem

ilse

Heel snelle rectie gekregen op vraag via mail. Na twee dagen was de eerste concrete afspraak voor poetshulp gemaakt!

Met welk kantoor heeft u gewerkt?

Eerst kwam er telefoon vanuit Berchem en werd gemeld dat vanuit Oostkamp contact zou opgenomen worden, wat ook heel snel gebeurde. Ook eerste telefonisch contact met poetshulp joyce was heel positief.

Vriendelijk/snel

Kontich

Zeer snelle en vriendelijke opvolging van onze vraag naar poetshulp

Easy Life Kontich
Peggy Oyen

Mieke Houthoofd

Ik kreeg zeer snel telefonisch contact nadat ik een mail tot aanvraag van de diensten verstuurd had. Het was een uitgebreid telefoongesprek met een vriendelijke dame.

Kantoor Maldegem

aerts greta

Tot op heden gevraagd voor een poetsvrouw en mijn wensen gezegd, maar nog geen resultaat - dat was 14 dagen geleden.
Aangezien het voor meerdere keren per week is laat ik U gerust de tijd om...
Aangezien het voor meerdere keren per week is laat ik U gerust de tijd om iemand te zoeken. Graag, zoals gevraagd, mij verwittigen aub indien er iemand kan beginnen. Geef een goed als beoordeling daar men mij toch tamelijk rap opgebeld heeft.

Met welk kantoor heeft u gewerkt?

Met het kantoor in Wilrijk.

Ja

Kantoor in Sint-Martens-Latem

Shanghai

Men heeft mij binnen één dag na aanvraag gebeld met de melding dat er iemand beschikbaar was, niet op de op mijn gekozen dag (donderdag voormiddag) maar op woensdag-of vrijdag voormiddag. Zij zou de... Men heeft mij binnen één dag na aanvraag gebeld met de melding dat er iemand beschikbaar was, niet op de op mijn gekozen dag (donderdag voormiddag) maar op woensdag-of vrijdag voormiddag. Zij zou de week erna kunnen beginnen. Ik koos voor woensdag. Op dinsdagavond rnd 6pm belde men mij met het nieuws dat de dame in kwestie niet kon komen wegens andere opportuniteiten. Maar er werd mij een 'interim' beloofd. Die is dan ook daadwerkelijk gekomen op woensdag morgen wat ik zeer apprecieerde. In de loop van vandaag (woensdag) heeft men mij gebeld dat er vanaf volgende week iemand vast zou kunnen komen. De efficientie en de vriendelijkheid van de mevrouw die me belde stel ik zeer op prijs !

Kontich, mevrouw Peggy