Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Ronald Adriaans

Onze ervaring met Easy-Stuc is super! De muren zijn prachtig behangen met renovliesbehang en geschilderd. Ook werken ze super snel, nauwkeurig en netjes. Zelf hadden we dit nooit zo mooi en snel... Onze ervaring met Easy-Stuc is super! De muren zijn prachtig behangen met renovliesbehang en geschilderd. Ook werken ze super snel, nauwkeurig en netjes. Zelf hadden we dit nooit zo mooi en snel voor elkaar gekregen. Wij bevelen Easy-Stuc van harte aan!

Goede communicatie, flexibiliteit, goede kwaliteit

Rianne

Het advies gesprek hebben wij als prettig ervaren. De afspraken via de mail voorafgaande waren duidelijk, de mannen hebben netjes werk vericht en waren vriendelijk.
Na oplevering een...
Na oplevering een miscommunicatie vanuit kantoor over de offerte, hier valt nog wat in te verbeteren voor de betreffende medewerker.

De mannen waren optijd en erg vriendelijk

Jondalar van Heugten

Geweldig eindresultaat

Zorgvuldig, netjes en accuraat

Helen Ismael

Fijne ervaring. Duidelijk, flexibel in contact van offerte tot uitvoering.

Vlotte afwerking (2,5 dag) van de opdracht. Voldoet aan de voorwaarden en prettig contact.

Tim

Het resultaat is uitstekend en er wordt heel netjes gewerkt.

Het werk zelf

Kuhne

Super snelle service en netjes afgewerkt

Snelheid en professioneel

Meike Bunger

Gehele nieuwbouwwoning van 200m2 met renovlies voorzien in 3 dagen

Snelle, duidelijke overzicht van kosten en meerkosten, conform volgens afspraak

Henk Mittendorff

Positief

Gewoon goed werk

Rianne

We zijn heel goed geholpen, vanaf het showroombezoek tot aan de oplevering. Erg blij met het eindresultaat!

goede communicatie, meedenken, duidelijke afspraken

J.W.M. van Gulik

1. Eerste contact in Renkum prima, vriendelijk personeel.
1. Eerste contact in Renkum prima, vriendelijk personeel.
2. Opdrachtverstrekking eisend en dwingend, niet erg klantvriendelijk. Als er in het verleden problemen met klanten zijn geweest moet je daar nieuwe klanten niet mee belasten Wij begrijpen wel dat je, door ervaring uit het verleden, problemen wilt voorkomen. Het is beter om alles alvast te bespreken tijdens het eerste gesprek. Wij zullen jullie wel aan anderen aanbevelen, vanwege het vakwerk, maar hou rekening met het bovenstaande hoe het bij klanten kan overkomen.
3. Uitvoerder werkzaamheden was, volgens ons, een harde werker en een vakman. Hij was klantvriendelijk, klantgericht en behulpzaam.
4. De optionele vragen zijn lastig te beantwoorden, omdat wij de eerste aanzet anders beoordelen dan het uiteindelijke werk.

Goed materiaal, vakwerk.