Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Vonhof

Vanaf het eerste contact is het goed geweest. Het resultaat van de werkzaamheden is buitengewoon bevredigend!!!!
Ziet er heel mooi uit: STRAK!!! Ook aardige mensen die het werk hebben...
Ziet er heel mooi uit: STRAK!!! Ook aardige mensen die het werk hebben gedaan.
We kunnen jullie aanbevelen bij mensen die ook iets met hun muren willen.

Goed overleg; mooi werk; duidelijke afspraken; aardige werkers

Patrick

Wij zijn zeer tevreden over Easy-Stuc. Het werk is perfect afgeleverd. Fijn contact gehad en goede service

Net afgewerkt

D. Nuijen

Wij zijn zeer tevreden over Easy-Stuc, echt een aanrader!
In het voortraject zijn wij goed en uitgebreid geïnformeerd en het eindresultaat is naar volle tevredenheid!

Goede bereikbaarheid, servicegericht en er wordt zeer netjes gewerkt.

Sietse Sterrenburg-Wink

Goed. mooi werk.

betrouwbaar, hoge kwaliteit

Rachel Koks

Heel fijn bedrijf. In weinig tijd de kleuren voor de muren uitgezocht. Snel een afspraak voor de start van het werk. Binnen een week alle muren in huis prachtig afgewerkt. Snel contact als je belt.... Heel fijn bedrijf. In weinig tijd de kleuren voor de muren uitgezocht. Snel een afspraak voor de start van het werk. Binnen een week alle muren in huis prachtig afgewerkt. Snel contact als je belt. Helemaal top!

Korte lijntjes. Snel contact en snel actie.

Mauritz

Positieve ervaring.
Kwaliteit staat hoog in het vaandel.

Goede planning;
Prettige medewerkers;
Keurige afwerking muren

Ansink

Goede vakman, goede materialen, maar zouden wat netter kunnen werken

Showroom, duidelijke offerte, kwalitatief goede materialen, mannen verstaan hun vak

Timo

Goede bereikbaarheid, snelle service, flexibele planning.

Nauwkeurigheid en snelheid van werken met strak resultaat. Advies over afwerking.

WdK

Aardige, nette vaklieden die keihard werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Mede dankzij hun grote inzet verloopt de afwerking van onze te laat opgeleverde nieuwbouwwoning toch nog... Aardige, nette vaklieden die keihard werken zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Mede dankzij hun grote inzet verloopt de afwerking van onze te laat opgeleverde nieuwbouwwoning toch nog volgens planning.

Vaklieden die zich tot het uiterste inzetten voor een goed eindresultaat

Martin van Dee

Het eindresultaat voldeed aan de verwachting, zeer netjes afgewerkt.

Tijdens de werkzaamheden zijn de afspraken nagekomen en kwalitatief hoogwaardig eindresultaat