Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Sebastiaan

Zeer goede ervaring. Fijn dat er een showroom is om producten te bekijken en afspraken te maken.
Professionele mensen die in huis aan de slag gaan. Ze werken snel en nauwkeurig

Vriendelijk, duidelijk, service-gericht, vakkundig, snel

Erik van den Hoek

Onze ervaring is positief. We hebben een duidelijke uitleg gekregen in de showroom van het product en de werkzaamheden, zodat we goed op de hoogte waren van wat we konden verwachten.
Tijdens...
Tijdens de uitvoering is er zeer netjes gewerkt en zijn we vriendelijk te woord gestaan bij vragen. Het eindproduct ziet er top uit, geen naad te zien, vakmanschap!

Professionele werkwijze
Hoge kwaliteit product

Marjolein van Rijn

Super goed! Inmiddels onze tweede woning die ze onder handen hebben genomen en wederom snel, strak, netjes en vriendelijk geholpen!

Korte lijnen, snel schakelen, veel mogelijk in de planning en goede prijs kwaliteit verhouding!

Sandra

Snelle en keurige wandafwerking

Snelle wandafwerking, flexibele planning, goed meedenken met kleurstelling

Willemsen

Goede offerte. Snel gewerkt, volgens afspraak. Geen klachten.

Het gaat heel snel, en het resultaat is erg mooi!

Robin Jansen

Snel en vakkundig uitgevoerd en prettige samenwerking met de medewerkers

Goede kwaliteit tegen een goede prijs

Richard Droop

Snelle en duidelijk offerte, uitvoering conform afspraak.

Goede instructies, offerte en opdracht fasen snel en conform afspraak. Uitvoering netjes gewerkt en keurig opgeleverd.

Lazoe

Plafond en wand afwerking

Snel vakkundig en super netjes

Dirk de Ridder

Ons nieuwe huis is door Easy Stuc van beneden tot zolder aangepakt. Met prima resultaat.
De oplevering van ons huis is een paar keer uitgesteld, elke keer werd er begripvol meegewerkt naar een nieuwe datum.
Zelfs een verandering vlak voor oplevering werd goed opgepakt.

Flexibel, klantgericht en gericht op goed eindresultaat

Morren

SUPER!!

Klantenservice, goed werk en komt afspraken na