Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Mina Pikerie

Ze zijn heel klantvriendelijk en leggen je heel duidelijk uit hoe ze te werk gaan.

Ze zijn flexibel en behulpzaam.

MILTENBURG INTERIOR DESIGN te Houten

Alleen maar positief!
Afspraken zijn helder. Uitvoering keurig. Meedenken en oplossingsgericht.

Netjes werken en keurige afwerking.

Marius Hindriks

Het geleverde eindresultaat is fantastisch. De wanden zien er vreselijk strak uit, nog mooier dan we verwacht hadden. Prima werk dus geleverd uiteindelijk. Als het werk in de productiefase terecht... Het geleverde eindresultaat is fantastisch. De wanden zien er vreselijk strak uit, nog mooier dan we verwacht hadden. Prima werk dus geleverd uiteindelijk. Als het werk in de productiefase terecht komt en ingepland is gaat de communicatie voortreffelijk (Eric Robbers chapeau), helaas kan dat niet gezegd worden van de communicatielijnen in de offertefase en de communicatie vóórdat de planningsafd zich ermee bemoeit. Het is echt moeizaam om inzicht en "zekerheid" te krijgen over wanneer Easy-Stuc het werk initiëel in hun planning heeft opgenomen. Beloften van terugbellen of een mailtje sturen worden echt niet nagekomen. Je moet er zelf achteraan blijven gaan.... totdat het wordt overgedragen aan Eric, dan loopt het als een tierelier en is de communicatie zoals het hoort. Dus Easy-Stuc: het product is geweldig maar doe is iets aan jullie front-office!

Uitmuntend werk geleverd. Ziet er superstrak en mooi afgewerkt uit. Prima communicatie met en door Eric Robbers.

Reactie Easy-Stuc:

Beste heer Hindriks, bedankt voor Uw feedback. Ons beleid is dat klanten ons zelf per mail op de hoogte houden van verschuivingen in de oplevering, wij hebben daar immers geen zicht op.... Beste heer Hindriks, bedankt voor Uw feedback. Ons beleid is dat klanten ons zelf per mail op de hoogte houden van verschuivingen in de oplevering, wij hebben daar immers geen zicht op.
Waarschijnlijk omdat U telefoongesprekken, waarin een uitgestelde opleverdatum werd besproken, steeds zelf keurig per mail heeft omschreven en bevestigd is er van ons geen bericht ter bevestiging meer uitgegaan. We hebben enkel de planning hierop aangepast.
Gelukkig zijn de wijzigingen op de offerte tijdens het offerte traject wel goed opgevolgd door de front-office en niet onbelangrijk: U bent tevreden over het resultaat!

Patrick Klein Gunnewiek

Top, fijne meedenkende en zeer vakkundige mensen.

Secuur en meedenkend eerlijke prijs

de kroon

Prima! Goed nakomen van afspraken. Snelle werktijd. Geen troep.

Opruimen. Contact. Perfectionisme.

van de Vijver

Zeer positief

Strak afgewerkt, keurig gedaan.

Pascal van der Burgt

Geweldige service. Op het laatste moment wilde we alsnog blauw in een slaapkamer.
Easy-stuc heeft nog snel de juiste kleur bestelt en een dag later zat het erop. Had op zondag een vraag en zelfs toen kreeg ik via de app een reactie. Gewoon geweldig.

Geweldige afwerking, snelle service. Goede bereikbaarheid en meedenken!

kwaliteit, reactiesnelheid, bereikbaarheid, klantvriendelijk

Vivienne

Mooi resultaat

Nette afwerking, snel gedaan.

Kim Kars

Altijd netjes geholpen. Alles volgens afspraak en naar wens uitgevoerd.

Niels Van Der Vliet

Prima service, goed geholpen met advies bijvoorbeeld met wat te doen met een schouw. Zeer tevreden met het resultaat en de communicatie.

Snel, strak, glad