Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Harm van den Arend

Het resultaat mag er zijn!

Wat werken die jongen hard zeg.

Cheryl van de Loo-Brasker

Opzich goed. Snel en Nauwkeurig werk afgeleverd.
alleen hebben wij een beschadiging ontdekt aan de wasbak in onze toilet nadat de mannen zijn langs geweest

Goed werk afgeleverd, snel, nauwkeurig

Linda

Heel erg positief.
De communicatie is zeer goed verlopen, en er is heel netjes gewerkt.
Kortom goede kwaliteit en betrouwbaar.

Communicatie, kwaliteit en service

Schut

Onlangs is onze gehele woningevuld gedaan door easystuc en wij zijn zeer tevreden over de prijs en geleverde kwaliteit en snelheid.

Kwaliteit en snelheid

Fam. Wijnen

Heel fijn bedrijf!

Professioneel en duidelijk

J. Biemond

Zeer goed. Geleverd werk is van hoge kwaliteit

Vakkennis, oog voor detail en flexibiliteit

van den Elzen

(Bewerkt)

Erg vriendelijke stucers, Marco en een Duitse man. Eric Robbers hadden we korte lijntjes mee. Ontzettend nette afwerking!

Ontzettend nette afwerking en gladde muren.

Bart Mak

Positief, van intake tot uitvoering professioneel, vriendelijk en bereid om mee te denken. Aanrader!

Duidelijkheid offerte
Vriendelijke medewerkers
Kwaliteit werk

Mara van 't Verlaat

Wij hebben een goede ervaring met Easy-Stuc. Wij hebben het werk van Easy-Stuc als eerst bij vrienden van ons gezien. Daarna hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom. We zijn erg tevreden met... Wij hebben een goede ervaring met Easy-Stuc. Wij hebben het werk van Easy-Stuc als eerst bij vrienden van ons gezien. Daarna hebben wij een bezoek gebracht aan de showroom. We zijn erg tevreden met het resultaat; de muren zien er erg strak uit. Precies waar we op gehoopt hadden.

Prijs/Kwaliteit en de flexibiliteit. Het was erg fijn dat we de werkzaamheden een aantal weken konden doorschuiven ivm de verlate oplevering van ons huis. In de week zelf zijn we goed op de hoogte... Prijs/Kwaliteit en de flexibiliteit. Het was erg fijn dat we de werkzaamheden een aantal weken konden doorschuiven ivm de verlate oplevering van ons huis. In de week zelf zijn we goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Jacky van deelen

Goede ervaring, vriendelijk personeel en ook nog een goede prijs!

- erg strak afgeleverd
- vriendelijk personeel