Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

M. de Kok

Snelle verwerking maar te weinig aandacht voor het totaal.

Snelheid van verwerken.

Van Velzen

Het resultaat op de muren is erg strak, en dit in zeer korte tijd dat ze in de woning zijn bezig geweest, dit komt door het vakmanschap en professionaliteit van de medewerkers! Al met al zeer met... Het resultaat op de muren is erg strak, en dit in zeer korte tijd dat ze in de woning zijn bezig geweest, dit komt door het vakmanschap en professionaliteit van de medewerkers! Al met al zeer met het resultaat.

De offerte is erg uitgebreid en volledig met tekeningen cq berekeningen. De communicatie is duidelijk en de medewerkers komen stuk voor stuk professioneel over! (zijn op tijd, nemen de tijd om even... De offerte is erg uitgebreid en volledig met tekeningen cq berekeningen. De communicatie is duidelijk en de medewerkers komen stuk voor stuk professioneel over! (zijn op tijd, nemen de tijd om even uit te leggen wat ze doen etc.)

Jan Kea

De muren zijn super netjes geworden en de kleuren zien er fantastisch uit! Over het algemeen zijn wij zeer tevreden over het afgeleverde werk, in het voortraject kunnen in onze ogen een aantal... De muren zijn super netjes geworden en de kleuren zien er fantastisch uit! Over het algemeen zijn wij zeer tevreden over het afgeleverde werk, in het voortraject kunnen in onze ogen een aantal punten beter.

Jullie zijn in staat om in zeer korte tijd een huis te voorzien van kwalitatief hoogwaardige bekleding van de muren.
Tijdens de eerste ontmoeting in jullie showroom konden jullie goed...
Tijdens de eerste ontmoeting in jullie showroom konden jullie goed overtuigen waarom easy stuc een aanrader is voor je muren.

Fayz

Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Het behangen is volledig naadloos en strak gerold. Een ervaren stuc'er dacht dat het gestuc'd was en was erg onder de indruk.

Ik heb de keuze...

Ik heb de keuze gemaakt nadat ik ben gaan kijken bij een lopend project, dus geen specifiek gekozen goed verlopen project, en was gelijk overtuigd.

Ik heb geen spijt van de keuze, het eindresultaat is prachtig.

Naadloos behangen
Strak dekkend geschilderd
Nazorg

de Roos

Uitermate positief! Maken waar wat ze beloven, Easy Stuc heeft vakmensen in dienst en gaan pas naar huis als de klant tevreden is. Kom je toch later iets tegen dan staat men je keuring te woord en... Uitermate positief! Maken waar wat ze beloven, Easy Stuc heeft vakmensen in dienst en gaan pas naar huis als de klant tevreden is. Kom je toch later iets tegen dan staat men je keuring te woord en lost dit naderhand keurig op.

Klein bedrijf, open communicatie, vakmanschap en goede prijs/kwaliteit verhouding

Kamstra

Positieve ervaring

Vakmanschap

Duindam

Goede service, snel en mooi resultaat!!

Goede service, vakkundig personeel

M van Ark

Prima, profi

Afspraak is afspraak

r. van rooij

Uitstekend

Kwaliteit van het werk.

Lenten

Positieve ervaring. Klantvriendelijk en goede prijs-kwaliteit verhouding.

Goede communicatie en erg klantgericht.