Klantgericht
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Kris

Goede aftersales

After sales is goed geregeld. Geen enkele moeite om punten te herstellen.

Roos van Weert

Prima! Netjes werk geleverd. En twee punten waar wij nog niet helemaal tevreden over waren zijn direct opgelost.

J.H. Kingma

(Bewerkt)

Laten easy-stuccen van de woonkamer, hal en trapgat. Als ook het plafond laten sauzen.

Wanden zijn strak afgewerkt.
Wanden zijn strak afgewerkt.
Flexibele planning (in de week dat easy-stuc zou beginnen, bleken de muren van ons huis niet goed te zijn afgewerkt door de bouwer, Easy-stuc heeft andere klanten naar voren gehaald en heeft na de herstelwerkzaamheden van de bouwer ons huis snel voorzien van easy-stuc.
Communicatie (tijdige reactie op vragen).
Meedenken over gebruik van kleuren.

Peter en Greet Schuurman

Op een moment dat wij vastliepen met een andere schilder, heeft Easy-Stuc ons uit de brand geholpen. Twee dagen na het uitleggen van onze (spoed)situatie zijn ze bij ons begonnen met behangen; nog... Op een moment dat wij vastliepen met een andere schilder, heeft Easy-Stuc ons uit de brand geholpen. Twee dagen na het uitleggen van onze (spoed)situatie zijn ze bij ons begonnen met behangen; nog geen week na het eerste contact vond de oplevering al plaats.
Wij hebben Easy-Stuc ervaren als een zeer professioneel en flexibel bedrijf, dat we aan een ieder van harte aanbevelen.

Zeer klantgericht, professioneel en flexibel.

Geeta

Onze ervaring met Easy Stuc is zeer positief. Van ons bezoek aan de showroom tot aan de uitvoering is alles heel prettig en goed verlopen. Binnen 3 dagen wastafel ons hele huis af van de zolder tot... Onze ervaring met Easy Stuc is zeer positief. Van ons bezoek aan de showroom tot aan de uitvoering is alles heel prettig en goed verlopen. Binnen 3 dagen wastafel ons hele huis af van de zolder tot aan de woonkamer. Helemaal top en ik raad Easy Stuc dan ook van harte aan.

Jorrit

Snel en netjes

Mooie hoekafwerking, goede planning en ruim op tijd klaar.

Anke

Strak eindresultaat, werk is vakkundig en snel verricht, zowel behangen als sausen.

Telefonische bereikbaarheid, snelheid van werken, strak eindresultaat. Showroom geeft goede indruk van mogelijkheden en eindresultaat.

Eric

Goede ervaringen met dit bedrijf. Het eindresultaat is precies zoals verwacht en je kunt dit bedrijf met een gerust hart in je huis toelaten om te werken.

Schut

Uitstekend

Zeer fraai eindresultaati
In twee dagen tijd alle wanden gereed in een appartement van 150m2

K.S.Narasimha

I engaged Easy Stuc to finish the walls for my new house and found them to be very knowledgeable and professional.

An efficient handling of the job entrusted to them yielded the desired result! Keep up the good work!