Klantgericht
Helderheid offerte

Herman Bollemeijer

Goed bedrijf.

Top!

Snelle respons, scherpe offerte. Geen verrassingen.

Delpeut

Marijn Delpeut, Marieke Boer
Le Parc, Grotelseboslaan 17, Vleuten

Enthousiaste en positieve medewerkers, afspraken nakomen, netheid werken, stiptheid, mooi eindresultaat, meedenken

Erwin Bouwmeester

Prima bedrijf. Er zijn nog wel wat puntjes die gedaan moeten worden, echter ik ga ervan uit dat dit goed opgepakt wordt.
kleine beschadigingetjes.

R. Brouwer

Prima gelopen

snelle en correcte uitvoering

Harry

Goede ervaring. Vriendelijke mensen die goed werk afleveren. Ideaal product voor een nieuwbouwwoning

Resultaat, snelheid, flexibiliteit

Te Hoonte

We hebben een erg positieve ervaring met Easy-stuc, zowel kwalitatief, als service, als de persoonlijke benadering van het personeel. Ondanks dat we wat problemen hadden met de planning door een... We hebben een erg positieve ervaring met Easy-stuc, zowel kwalitatief, als service, als de persoonlijke benadering van het personeel. Ondanks dat we wat problemen hadden met de planning door een opgeschoven oplevering is het allemaal naar wens geregeld. Onze schilder gaf aan verrast te zijn door hoe strak de afwerking is geworden. Compliment dus!

Klantgericht, kwalitatief voor redelijke prijs

Taco

Wat een geweldig bedrijf! Wij zijn heel erg tevreden met onze keuze voor Easy-Stuc. Het traject is van begin tot eind goed met ons besproken en de werkzaamheden zijn flexibel aangepast aan de... Wat een geweldig bedrijf! Wij zijn heel erg tevreden met onze keuze voor Easy-Stuc. Het traject is van begin tot eind goed met ons besproken en de werkzaamheden zijn flexibel aangepast aan de opleverdatum van ons nieuwbouwhuis. Bovenal is het eindresultaat fantastisch! Er is zeer netjes gewerkt door zeer vriendelijke medewerkers. De muren zijn naadloos afgewerkt en zijn niet van stucwerk te onderscheiden. De mogelijkheden om diverse kleuren aan te brengen maken het geheel compleet. Ik zou Easy-Stuc zonder twijfel aan mensen aanraden en zeker de volgende keer weer inhuren. De gemiddelde 9+ score op deze website is meer dan verdiend!

De flexibiliteit, de all-in prijs, de communicatieve vaardigheden van de medewerkers en dat een kleine extra niet gelijk gefactureerd wordt

Stephanie Viersma

Goed!

zeer flexibel, zeer behulpzaam, aardige lui