Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

A Janssen

Wij wilde onze nieuwbouw woning laten stucen, echter werd dit afgeraden en ben ik op internet gaan zoeken wat er in de buurt komt van stuc werk.
Easy-stuc sprak ons aan door de goede...
Easy-stuc sprak ons aan door de goede beoordeling en kregen we ook het snelste antwoord en in vergelijking met andere offertes die we hebben opgevraagd ook de goedkoopste!

Snelle reactie op vragen.
Snelle reactie op vragen.
Wij kregen al snel een financieel plaatje wat het ons zou kosten. Binnen een week reactie en een afspraak gemaakt. (diezelfde hebben ze onze woonkamer-keuken en gratis de gang meegenomen!
Vriendelijk geholpen.
Enorm blij met het eindresultaat. Het lijkt net of het gestruct is!

Marion Berris

Een zeer prettige samenwerking met Easy Stuc. Alles liep op "rolletjes". De mannen Van Easy Stuc hebben er voor gezorgd
dat ik prachtige wanden heb in mijn nieuwe woning. Jongens bedankt

vakmensen

H & R Spreeuwers

EasyStuc biedt vanaf het begin helderheid: wat doen we, hoe doen we het en tegen welke prijs doen we het. Dat vonden wij erg prettig, je weet waar je aan toe bent. De helderheid van het werken met... EasyStuc biedt vanaf het begin helderheid: wat doen we, hoe doen we het en tegen welke prijs doen we het. Dat vonden wij erg prettig, je weet waar je aan toe bent. De helderheid van het werken met een (redelijke) vastgestelde totaalprijs geeft rust.
Zowel Eric als de behangers en schilders zijn prettig in de omgang, werken enorm hard en willen het allerbeste voor je huis.
Qua planning denkt EasyStuc erg goed mee, naar de afgesproken deadline werd echt toegewerkt en er werd doorgewerkt totdat het op tijd af was. Heel fijn!
Qua zicht en gevoel in de woning was het werk van EasyStuc echt een metamorfose. Binnen een paar dagen heb je strakke wanden in de door jou gekozen kleur. Je bouwkeet wordt een woning.
Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zijn blij dat we EasyStuc hebben gekozen voor het afwerken van de wanden van onze eerste eigen woning. We doen het zo weer!

Helderheid; zowel in offerte als in planning als in communicatie.
Snelheid: in werken,
Helderheid; zowel in offerte als in planning als in communicatie.
Snelheid: in werken,
Flexibiliteit: wij zijn twee keer van kleuren veranderd, dit was geen probleem. Daarnaast kwam de planning van onze bouwer pas laat door, en hierop heeft EasyStuc zich goed aangepast.

Lea van Beek

Onze nieuwbouw woning laten easy stuccen en het is erg mooi geworden.
Snelle en ontzettend goede wand afwerking! Gezellige werklui en echt vak werk!

Het is zo snel af! En de prijs kwaliteit verhouding is top!

P.Huisman

Super fijne mensen, prima werk

Duidelijkheid, vakkundig en vriendelijk

H

Heel tevreden, super strak resultaat

Sanne

Top!

Gewoon goed.

Dick Maatman

Uitstekekende ervaring met Easy-Stuc

Helderheid offerte, afspraken nakomen, vakbekwaam personeel dus geweldig eindresutaat. Strakker dan bij welke stukadoor dan ook.

Frank Kolkman

Uitstekend!

Uitstekende service en vakwerk! Wij zijn zeer tevreden zullen Easy-Stuc ook van harte aanbevelen bij anderen.

Michel

Zeer goede ervaring, afwerking is zeer strak en voldoet volledig aan de verwachting.

Zelfstandig werken en zeer strakke afwerking.
Het is in het kader van de veiligheid wel belangrijk dat het huis echt leeg is.
Ondanks het diverse keren te hebben gevraagd was Vincent te...
Zelfstandig werken en zeer strakke afwerking.
Het is in het kader van de veiligheid wel belangrijk dat het huis echt leeg is.
Ondanks het diverse keren te hebben gevraagd was Vincent te bescheiden om aan te geven dat er iets in de weg stond. Dat zou ik ook als verbeterpunt kunnen noemen.....