Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Jeroen en Monique

Wij hebben zeer goede ervaringen met Easy Stuc. Alles is netjes gedaan en precies zoals ze hadden aangegeven.

Ton Erenst

Goed bedrijf, werkt netjes en komen afspraken na.
Wij hebben ons huis in Renkum met 300m2 met renovlies laten behangen en schilderen het resultaat is zeer strak en fraai.

Wat ze toegezegd hebben doen ze ook.

Gerda

Naar tevredenheid opgeleverd

Snelheid van communiceren, meedenken met de klant en behulpzaamheid.

sandra van son

Hele huis laten doen met Renovlies. plus paar wanden behangen. Berging verven.

erg goed. communicatie is altijd snel en nauwkeurig.
echte vakmensen aan het werk. met erg veel enthousiasme om het echt mooi te maken.

Vd linden

Er wordt snel gewerkt, kwaliteit is goed

Snel, heldere informatie en meedenken, ook buiten de muren om wordt er nagedacht

Van Gastel

Uitstekend

Uitstekend

Ten Boer

Prima, de afwerking ziet er mooi uit!

Ik ben erg blij met de communicatie tussen de medewerkers, zowel voorafgaand aan de opdracht als tijdens de uitvoering van het werk.
Het bezoeken van de showroom zou ik iedereen ook aanraden,...
Het bezoeken van de showroom zou ik iedereen ook aanraden, wanneer men het eindresultaat nog niet eerder gezien heeft.

Huibert van Helden

Goede ervaring, wanden zijn keurig opgeleverd.

Afspraken worden nagekomen en oplevering is zoals afgesproken. Materiaal is ook zoals afgesproken. Geen klachten, enkel tevredenheid.

Maake Kocken

Easy-Stuc in het gehele huis incl schilderen! Een aanrader!

De offerte bij de eerste aanvraag is erg helder, maar een bezoek aan de showroom trekt je helemaal over de streep! In de showroom kun je al goed zien hoe naadloos de wanden opgeleverd zullen worden.... De offerte bij de eerste aanvraag is erg helder, maar een bezoek aan de showroom trekt je helemaal over de streep! In de showroom kun je al goed zien hoe naadloos de wanden opgeleverd zullen worden. Ook als je dus 1,5 uur moet rijden, zeker doen! Wij zijn erg tevreden met het eindresultaat; strakke wanden, naadloos en erg mooi geschilderd. Daarnaast voor ons ook een sterk punt; erg aardige en professionele mensen, ze denken met je mee!

Michel & Jennifer de Vos

Echte vakmensen met hart voor het werk en de klant!

Open en duidelijke communicatie, betrokkenheid bij de opdracht en de klant, heldere offerte, scherpe prijs/kwaliteit verhouding, vakbekwaam, klantgericht, vriendelijk, professioneel, goede nazorg.