Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

g. voorthuis

De methode die Easy-Stuc hanteert hebben wij ervaren als zeer professioneel. De afwerking en de manier waarop Marco zijn werkzaamheden uitvoert is zeer aan te bevelen. Marco krijgt dan ook van ons... De methode die Easy-Stuc hanteert hebben wij ervaren als zeer professioneel. De afwerking en de manier waarop Marco zijn werkzaamheden uitvoert is zeer aan te bevelen. Marco krijgt dan ook van ons een: 10

Ming

Super!!

super goed!!!

Harold Tan

Goede ’begeleiding’ door het hele proces, van offerte aanvragen tot de daadwerkelijke oplevering. Het resultaat is een heerlijke strakke afwerking in een zeer korte tijd. Vakwerk! Heel erg bedankt... Goede ’begeleiding’ door het hele proces, van offerte aanvragen tot de daadwerkelijke oplevering. Het resultaat is een heerlijke strakke afwerking in een zeer korte tijd. Vakwerk! Heel erg bedankt voor de service!

Goede ’begeleiding’ door het hele proces: van offerte aanvragen, persoonlijke kennismaking en rondleiding showroom, (op korte termijn) afspraak inplannen zodra dit mogelijk was (grote flexibiliteit... Goede ’begeleiding’ door het hele proces: van offerte aanvragen, persoonlijke kennismaking en rondleiding showroom, (op korte termijn) afspraak inplannen zodra dit mogelijk was (grote flexibiliteit i.v.m. sleuteloverdracht), het ’rondje in het appartement’ voor aanvang van de werkzaamheden tot de daadwerkelijke oplevering.

J.A. van der Vijver

We zijn zeer tevreden met het eindresultaat!

De woning is in korte tijd van boven tot onder behangen en geverfd. Daarnaast mooie kwaliteit.

Nieuwenhuize

Het hele huis is voorzien van renovliesbehang en de zolderkap is voorzien van latex

Alles is superstrak afgewerkt, niet van stucwerk te onderscheiden.

Buijs

Vakundig en snel

goede betaalbare kwaliteit

P. Oomens

Prima ervaring, keurig werk geleverd.

Flexibel, goed nakomen van beloftes. En de kwaliteit van het werk natuurlijk.

Tony & Marianne Schipper, Vlaardingen

Wij hebben Easy-Stuc ervaren als een zeer prettig bedrijf. Vooraf goed geinformeerd in de Showroom in Renkum; goed advies en ideeen meegkregen van Erik. En het eindresultaat is zeer mooi geworden,... Wij hebben Easy-Stuc ervaren als een zeer prettig bedrijf. Vooraf goed geinformeerd in de Showroom in Renkum; goed advies en ideeen meegkregen van Erik. En het eindresultaat is zeer mooi geworden, mede door het vakkundige werk van Sam.

snel, vakkundig en klantvriendelijk

Ben Gelissen

Zeer goed

kwaliteit voor een gunstige prijs.
snelheid bij reageren op email/telefoon.

Diederik

Tevreden