Klantgericht
Visueel eindresultaat
Kwaliteit materiaal
Helderheid offerte

Rens de Jonge

Goed, bijna gehele huis easy stuc.

Snel. Correct. Goed geprijsd. Denken mee. Goede kwaliteit. Online vindbaar.

M. Delsing

Uitstekend

Vakmanschap, keurige afwerking, duidelijke offerte, prima planning, vriendelijk personeel

Casper van Amelsvoort

Behangen en schilderen

Flexibel meedenken en oplossingsgericht

René de Bie

Laagdrempelig, meedenkend, afspraken nakomend, mooie hoekjes!

Legemaat

Eigen verfkleuren mogelijk.

G. Botje

Prima !!

nette afwerking

Winniefred Kater

Uitstekend en zal zeker dit aan vrienden en kennissen vertellen

Goed meedenken en met goede oplossingen komen.
zeer klantvriendelijk.

Wintels

Easy-Stuc heeft de wanden ons nieuwbouw appartement "ge-Easy-stuct" binnen slechts enkele dagen. Wij zijn zeer te spreken over het resultaat, mooie, zeer strak afgewerkte wanden. Qua prijs goedkoper... Easy-Stuc heeft de wanden ons nieuwbouw appartement "ge-Easy-stuct" binnen slechts enkele dagen. Wij zijn zeer te spreken over het resultaat, mooie, zeer strak afgewerkte wanden. Qua prijs goedkoper dan laten stucen en verven (en bij nieuwbouw geen kans op scheuren i.t.t. gewoon stucwerk). Ook de communicatie verliep prettig. Last minute is datum van oplevering nog gewijzigd en dat zorgde niet voor problemen. Echt top!

Communicatie, vakmanschap, flexibiliteit (denken mee)

Dhr Verwij

Wij hebben onze vloeren via Easy Stuc besteld. Nadat de wanden gereed waren zijn direkt onze pvc vloeren gelegd. Het was fijn dat we ons geen zorgen hoefden te maken over de planning.

Vanaf het eerste contact tot het eindresultaat zijn wij constant op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen.
Dhr. Robbers is zeer klantvriendelijk en werk met uitsluitend vakmensen die ervoor zorg dragen dat alles tot in de puntjes verzorgd word

Anouk van den Berg

Zeer positief!

Hele mooie showroom waardoor we een goed beeld kregen van Easy stuc en de mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een combinatie van behang en Easy stuc. Hierdoor zaten we met de prijs... Hele mooie showroom waardoor we een goed beeld kregen van Easy stuc en de mogelijkheden. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een combinatie van behang en Easy stuc. Hierdoor zaten we met de prijs uiteindelijk onder de 13 euro. Superstrak eindresultaat waar we nog dagelijks heel veel plezier van hebben!