Goed, offerte snel ontvangen en tegen concurrerende prijs. transport zelf ook uitstekend uitgevoerd

Snelle ophaaldienst

Bert Hermans Schilderijen

Uitstekende service. Doen precies wat is afgesproken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Monica Hereijgers Oosterberg

Mijn ervaring is dat als we een mail uit zetten dat toch meestal de koerier naar anderhalf uur hier te plaatsen. Hier en daar gaat er nog wel eens iets mis. Echter is dit ook wel eens van beide... Mijn ervaring is dat als we een mail uit zetten dat toch meestal de koerier naar anderhalf uur hier te plaatsen. Hier en daar gaat er nog wel eens iets mis. Echter is dit ook wel eens van beide kant. Maar zolang er respect naar elkaar is zal, zal het allemaal wel goed blijven gaan!

Raymondo van Dijk

Snel, behulpzaam en zeer vriendelijk. Top ervaring!

Rosario Kozijnen

Top!

Biesheuvel Techniek

Top

Rob Zwijgers, Firma Oosterberg filiaal Roosendaal

Altijd vriendelijk en behulpzaam. Er wordt ten alle tijde meegedacht aan een passende oplossing. Voor alle soorten zendingen inzetbaar en gemakkelijk online te regelen in de digitale omgeving

Altijd keurig en vriendelijk behandeld aan de telfoon. Er word meegedacht naar oplossingen en mogelijkheden. Snelle acties om chauffeurs te krijgen zodat de producten snel geleverd worden. Zowel op... Altijd keurig en vriendelijk behandeld aan de telfoon. Er word meegedacht naar oplossingen en mogelijkheden. Snelle acties om chauffeurs te krijgen zodat de producten snel geleverd worden. Zowel op ons eigen adres als elders bij leveranciers.

Santa Maria

Goede service en snelle levering.