Erg makkelijk om een bestelling te plaatsen. Snelle en vriendelijke reactie. Ruim op tijd geleverd.

Het regelen was zeer makkelijk, de bezorging goed

Capabel Hogeschool

Prettig in het contact. Het ophalen en afleveren is goed gegaan. Was maar een klein pakketje.

Heel goed, begripvol en een nette vervoerder

Snelle service, we zijn goed geholpen. We vinden de prijs alleen erg hoog.

Reactie Easy2Send.nl:

Dank voor je reactie. Ik zie in de transport order dat u gebruik heeft gemaakt van onze dedicated express service. Wij kunnen u meerdere soorten transportdiensten aanbieden, die allen een... Dank voor je reactie. Ik zie in de transport order dat u gebruik heeft gemaakt van onze dedicated express service. Wij kunnen u meerdere soorten transportdiensten aanbieden, die allen een verschillend tarief kennen.

BIJ12 | Werkt voor de provincies

Geweldig. Snelle service

Wij zijn dankbaar voor het geduld van de chauffeur en het netjes bezorgen van de pakketten. Door miscommunicatie vanuit ons bedrijf heeft zij lang moeten wachten op de ophaallocatie, eer zij de... Wij zijn dankbaar voor het geduld van de chauffeur en het netjes bezorgen van de pakketten. Door miscommunicatie vanuit ons bedrijf heeft zij lang moeten wachten op de ophaallocatie, eer zij de levering kon inladen.

Top service! Betrokken medewerkers die meedenken!

Je kent je verschillende 1ste ervaringen in het leven wel? Soms is het even wennen, valt het wat tegen en duurt het veeeeel te lang.

Nou be Easy2Send was alles Easy als een malle!...

Nou be Easy2Send was alles Easy als een malle! Gezellige service, turbo in actie. Top! Ik ben gelijk fan. Ultieme aanrader voor al u vervoerende behoeftes!