Zeer snel een reactie gehad over onze bestelwens.

Beschrijf hier uw ervaring

Na een bericht via de website kreeg ik al snel een aanbieding toegestuurd. De artikelen werden ook zeer snel geleverd. Binnenkort hebben we er nog een paar nodig, dus ik weet nu waar ik moet zijn.

Goede service. Prettig aan de telefoon geholpen.

Beschrijf hier uw ervaring

Had een draadloze muis linkshandig gekocht. Miste echter de usb-micro-antenne. Werd de volgende dag toegestuurd. Toch bleek echter de muis niet te werken. Kreeg een nieuwe toegestuurd. De andere... Had een draadloze muis linkshandig gekocht. Miste echter de usb-micro-antenne. Werd de volgende dag toegestuurd. Toch bleek echter de muis niet te werken. Kreeg een nieuwe toegestuurd. De andere muis geretourneerd. Was geen enkel probleem. De nieuwe muis werkte meteen.
Ben prettig geholpen.

Blijf de goede service verlenen. Mijn ervaring met jullie is prima. Heb al eerder een aankoop bij jullie gedaan.

Groeneveld

Product snel geleverd. Uitgebreid assortiment.

Beschrijf hier uw ervaring

Ervaring met het product is positief. De ergonomische muis past prettig in de hand en heeft mijn klachten zo goed als verholpen.

Bij de levering graag een gebruikshandleiding of op internet beschikbaar stellen. Uiteindelijk zelf het probleem kunnen oplossen.

Finovion Uden

Snel geleverd, mooie producten

Beschrijf hier uw ervaring

2 ergonomische muizen besteld voor vergelijking d.m.v. proefplaatsing. Mooi systeem om uit te proberen, alles is goed geregeld. Inmiddels 1 muis geretourneerd en de beste/fijnste muis voor mij... 2 ergonomische muizen besteld voor vergelijking d.m.v. proefplaatsing. Mooi systeem om uit te proberen, alles is goed geregeld. Inmiddels 1 muis geretourneerd en de beste/fijnste muis voor mij gehouden. Top!

Geen!

J. Landers

Snelle levering, goed produkt!

Beschrijf hier uw ervaring

Blij met dit produkt. Voldoet aan al mijn verwachtingen.

Nee.

Goede service en levering van stoelen, zeer te spreken over de "proefperiode.

Ik kan alleen maar spreken over de bureaustoelen, meer info op de website over bijvoorbeeld welke opties er zijn of wat allemaal verstelbaar is. Eventueel de verschillen tussen de diverse types

Poppink Bouw

Helemaal top!

Beschrijf hier uw ervaring

heel goed advies, snelle levering en super tevreden met de ErgoSupply SR150 Mouse

kan niks bedenken

Goede advisering vooraf. Prima service.

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch uitgebreid overleg en advies was prima. Daarna snelle levering van de dingen die ik wilde uitproberen bij een proefplaatsing. Vervolgens snelle afhandeling van de retourgestuurde... Telefonisch uitgebreid overleg en advies was prima. Daarna snelle levering van de dingen die ik wilde uitproberen bij een proefplaatsing. Vervolgens snelle afhandeling van de retourgestuurde artikelen van de proefplaatsing.

Een showroom om - in plaats van een proefplaatsing - toch te gaan kijken, zou voor mij wel meerwaarde hebben.

Marcel

Ook na aankoop twee jaar geleden volop klantenservice!

Beschrijf hier uw ervaring

Twee jaar geleden muis aangekocht. Beviel ergonomisch geweldig echter de kwaliteit viel wat tegen. Ontving 08-05-2019 een mailing. Daarop gereageerd met bovenstaande tekst. Na twee jaar hele... Twee jaar geleden muis aangekocht. Beviel ergonomisch geweldig echter de kwaliteit viel wat tegen. Ontving 08-05-2019 een mailing. Daarop gereageerd met bovenstaande tekst. Na twee jaar hele coulante oplossing!

Niet meer want men heeft de kwaliteit van de muizen verbeterd door van fabrikant te wisselen.

Samen Veilig Midden-Nederland

Geleverde Evoluent muizen zijn van een goede kwaliteit en tegen een redelijke prijs.

Beschrijf hier uw ervaring

De snelheid van reageren is positief verrassend.

Geleverd zijn rechtshandige muizen, terwijl achteraf ook een linkshandige muis nodig was.