Prima service!

Beschrijf hier uw ervaring

Prima service. Snel antwoord op vragen. Snelle levering. Goed product.

Eduard Diepstraten

Prima service, goed geadviseerd en ruim te tijd om te proberen

Beschrijf hier uw ervaring

Als rolstoelgebruiker met een hoge dwarslaesie heb ik meer moeite met het bedienen van toetsenbord en vooral muis.
Ik val letterlijk om als ik de muis bedien, en laten de oplossingen van EE...
Ik val letterlijk om als ik de muis bedien, en laten de oplossingen van EE daar nu bij helpen!

Goed te woord gestaan, een aantal muizen en steunen uitgeprobeerd en uitgekomen op een steun voor mijn muisarm, en een smaller toetsenbord. En meer bewust van alle spieren die ik aanspan en overspan, me nooit beseft dat t ook anders kon.

Liander

Snel geleverd top.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd maar was echter defect, super goed opgepakt en een nieuwe gestuurd.

Tessaas

Goede webshop, snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had de ergoslider al op t werk, nu ook privé. Erg fijn in gebruik ter voorkoming van RSI.

Nee, helemaal naar wens!

HRTorcon CV

Perfect, punctueel, goede produktinfo.

Beschrijf hier uw ervaring

snelle levering, goede producten, voldoet aan onze verwachtingen

Danny foerier

Perfecte communicatie

Snelle levering, tevreden met het product

Beschrijf hier uw ervaring

De ergonomische, verticale dag werd de dag na bestelling geleverd. Er zit een duidelijke instructie bij de muis en de muis is prettig in gebruik, merkbaar verschil met een “gewone” muis.

Ik vind dat ik perfect geholpen ben!

Beschrijf hier uw ervaring

Allereerst werd ik erg vriendelijk aan de telefoon geholpen. Daarna kreeg ik via mail goed advies. Er werd voor mij meegedacht, wat erg prettig was.
De ergonomische muis die ik op proef...
De ergonomische muis die ik op proef kreeg, gaf ook klachten. Ik kreeg de gelegenheid een andere te proberen en voldoende tijd om de eerste met de tweede te vergelijken. Daardoor heb ik een keuze kunnen maken, waar ik erg blij mee ben!

Van tevoren werd ik via de website ook goed geinformeerd. De filmpjes helpen daar goed bij.

Qua dienstverlening niet.
Graag zou ik wel weten hoe het met de garantie gaat. Hoe lang is er garantie op de muis.
Kan het gerepareerd worden als er iets mee is. Of zijn er onderdelen...
Qua dienstverlening niet.
Kan het gerepareerd worden als er iets mee is. Of zijn er onderdelen (b.v. snoer) vervangbaar?
Dat zijn zaken die ik fijn vind om op papier te hebben.

Goed product.
Eenvoudig in gebruik.

Beschrijf hier uw ervaring

Heel fijn om goed op het scherm te kunnen kijken