Anja Zandbergen

Vlot geleverd, toffe probeerservice.

Beschrijf hier uw ervaring

Heel fijn dat ik de stoel eerst op proef kon krijgen. Dat maakt het beslisproces veel eenvoudiger. Prima beschrijving, uitstekende stoel voor redelijke prijs. Blij mee.

Geen.

v.d. Veen

Kwaliteit en snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Muismat met polsondersteuning en pols ondersteuner bij toetsenbord gekocht.
Website overzichtelijk, snelle afhandeling en volgende dag keurig bezorgd. Producten zijn van goede kwaliteit.

N.v.t

Joop van der Hulst

Geweldige support en goede muis

Beschrijf hier uw ervaring

De support denkt mee en valt goed mee te praten. De muis is ook erg ergonomisch.

IWBZ

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne ervaring met easy ergonomics

n.v.t.

Ann Peuteman

Heel snelle en correcte service

Danny Boeykens

Binnen de dag een kwaliteitsvol en objectieve mening.

Hans Oldenhof

Snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Ik zocht eigenlijk een iets andere versie, waarbij er ook pootjes zitten aan de achterkant. Maar die bleek nergens meer leverbaar, ook al staat hij op de website van Microsoft zelf. Toen maar deze... Ik zocht eigenlijk een iets andere versie, waarbij er ook pootjes zitten aan de achterkant. Maar die bleek nergens meer leverbaar, ook al staat hij op de website van Microsoft zelf. Toen maar deze genomen (met alleen een verhoging aan de voorkant), omdat jullie de goedkoopste waren.

Niet duidelijk is voor mij hoe lang er garantie is en wat je moet doen als je binnen die tijd klachten hebt

Duidelijke website. Fijn dat er korting wordt gegeven.

Beschrijf hier uw ervaring

makkelijk bestellen en duidelijke informatie op de website

Als de levering langer duurt, is het wel handig om de klant even te informeren.

Anja van der Molen

Een bureaustoel gekocht.

Beschrijf hier uw ervaring

We zijn meer dan 99% tevreden. Een zaak die niet van moeilijk doen houd. Maar juist de klanten serieus neemt in al zijn facetten.
We komen hier vaker terug.

Zou het niet kunnen bedenken.

Johan van Streun

Vriendelijke service, prima product

Beschrijf hier uw ervaring

Bij Easy Ergonomics een verstelbaar bureau onderstel gekocht. Had aanvankelijk wat vragen die prima en snel beantwoord werden. De levering gaat op afspraak en daardoor wellicht niet zo snel als de... Bij Easy Ergonomics een verstelbaar bureau onderstel gekocht. Had aanvankelijk wat vragen die prima en snel beantwoord werden. De levering gaat op afspraak en daardoor wellicht niet zo snel als de Bol.com's van deze wereld maar wel zoals afgesproken dus prima.

Uiteindelijk erg tevreden met het onderstel, in combinatie met een eikenhouten tafelblad van de gamma :-) een uitstekende thuiswerkplek gecreƫerd!