C.F. Watrin

Snel geleverd en exact wat verwacht werd.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een laptop standaard gekocht. Makkelijk mee te nemen in bijgeleverde hoes.

Trudie van der Graaf

Vooraf even gebeld - goed geholpen en inderdaad snel geleverd.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik werk op mijn werk ook met een ergonomisch toetsenbord, maar dat is de niet-draadloze (MS) - loopt iets boller. Door de corona ook veel thuis aan het werk en ik werd dat gesleep van kantoor naar... Ik werk op mijn werk ook met een ergonomisch toetsenbord, maar dat is de niet-draadloze (MS) - loopt iets boller. Door de corona ook veel thuis aan het werk en ik werd dat gesleep van kantoor naar huis en andersom een beetje zat, dus heb ik zelf dit toetsenbord aangeschaft.
Eerlijk gezegd vind ik dit draadloze toetsenbord met lossen numpad een fijner toetsenbord. Is lichter van aanslag en werkt ontzettend fijn, omdat ik niet van die lange vingers heb.

Op dit moment niet.

Hans De Keersmaeker

Goede en snelle levering

Nadia Farcy

Heel fijne ervaring!! super behulpzaam

Lisbeth Schreurs

Prima service snel bezorgd

Kwam netjes verpakt aan

Meer ergonomische produkten, er is weinig te vinden, om met een kleine handicap makkelijker je werk te doen.

Jan Van den Eyndt

Correcte levering van het bestelde product.

Nathalie Iwens

Bedrijf zelf positief, product is rommel

Rob

Meerdere producten besteld. Duidelijke uitleg op website. Deskundig contact met frontoffice gehad en zeer goed geholpen bij probleem met een van de producten.

Goed geholpen

Mike Snepvangers

Prima service.

Beschrijf hier uw ervaring

Gevonden via google, daarna telefonisch contact. Werd prima geholpen. Dus besteld met een proefperiode, dat was fijn. Het geleverde product beviel prima.

Ik was vooral op zoek naar een 'geluidloos' toetsenbord. Het was daarom handig geweest om het toetsenbord te zien (of horen!) werken via een youtube filmpje.

la

Top service;