Perfect Posture

Mooi en goed product. Snel geleverd. Ligt erg fijn in de hand.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een muis, laptophouder, toetsenboord en voetenbankje ontvangen. Hiermee kan ik van mijn eettafel een dergelijk werkbureau maken.

John van der Lugt

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Telefonisch goed bereikbaar, snel geholpen bij klein mechanisch defect is snel een nieuwe muis nieuwe kosteloos opgestuurd

Yvonne

Blij met mijn toetsenbord

Beschrijf hier uw ervaring

Was in no time binnen, ging zelfs door de brievenbus.

- Goede info over RSI. Zou ik uitbreiden, zeker in dit thuiswerk-tijdperk

Ton Bolland

(Bewerkt)

Top. Snelle levering en Keurig op tijd.

Beschrijf hier uw ervaring

Prima. Ik was niet thuis en de volgende dag kon ik het ophalen bij het afleverpunt.

Paul van der Velde

Meer dan vriendelijk en professioneel geholpen!

Beschrijf hier uw ervaring

Meer dan vriendelijk en professioneel geholpen!
Muis stuk, nieuwe muis en op een fijne manier geadviseerd.

Ingrid Overkamp

Vrij snel geleverd. Goed, maar enigszins duur

Beschrijf hier uw ervaring

2 werkdagen na bestelling mijn toetsenbord ontvangen. Mijn werk vergoedde dit toetsenbord, dus heb hem zonder verder te kiezen aangeklikt, vond het klein en simpel voor de 36,50 die hij kost. Maar... 2 werkdagen na bestelling mijn toetsenbord ontvangen. Mijn werk vergoedde dit toetsenbord, dus heb hem zonder verder te kiezen aangeklikt, vond het klein en simpel voor de 36,50 die hij kost. Maar hij voldoet prima.

Goedkoper

Marja Karman

Goed product

Snelle levering.
Tevreden met het product

Jan Willem Versloot

Prima. Snelle levering. Uitstekend product, voor een prima prijs.

Beschrijf hier uw ervaring

Product voldoet volledig aan de verwachting.

geen.

Monique van Blitterswijk-Roel

Geweldige stoel, duidelijke site, proefplaatsing en snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

De site is zeer gebruiksvriendelijk. Ik wilde zeker weten dat de stoel de juiste was en was daarom erg blij dat het mogelijk was voor een proefplaatsing. De stoel werd erg snel geleverd. Op het... De site is zeer gebruiksvriendelijk. Ik wilde zeker weten dat de stoel de juiste was en was daarom erg blij dat het mogelijk was voor een proefplaatsing. De stoel werd erg snel geleverd. Op het moment dat ik de stoel in mijn gewenste standen had geplaatst was ik verkocht. Het geeft een perfecte steun in mijn onderrug en de armsteunen kan je precies op de juiste hoogte zetten.

Ga gewoon zo door!

Irma Franssen

100% tevreden over de standaard en de voetensteun. Ze voldoen volledig aan de verwachting. Levering uitstekend.

Beschrijf hier uw ervaring

100% tevreden over de standaard en de voetensteun. Ze voldoen volledig aan de verwachting. Levering uitstekend, service prima. Ik ben helemaal tevreden. De laptopstandaard kan goed ingesteld worden... 100% tevreden over de standaard en de voetensteun. Ze voldoen volledig aan de verwachting. Levering uitstekend, service prima. Ik ben helemaal tevreden. De laptopstandaard kan goed ingesteld worden is handzaam en kan ik gemakkelijk meenemen. De voetensteun is prima verstelbaar en blijft goed staan, verschuift niet.