Snel geleverd, goede producten
Beschrijf hier uw ervaring
Een toetsenbord en desktopmat besteld. Werden snel geleverd en product in goede staat en precies wat ik zocht.
kan me niks bedenken! Goed werk!
kan me niks bedenken! Goed werk!
De stoel kan je vier weken lang uitproberen, maar al na twee weken uitgebreid stellen en zitten, is de stoel mij uitstekend bevallen.
Geen.
Het bestellen ging makkelijk. Kortingscoupon invullen was duidelijk. Levering was sneller dan verwacht.
Op de factuur de opmerking erbij plaatsen die tijdens de bestelling wordt aangegeven
De laptopstandaard en het toetsenbord zijn eenvoudig, maar doeltreffend. Vooral wanneer het vaak meegenomen wordt naar verschillende locaties.
Indien er fulltime vanaf een vaste locatie mee gewerkt wordt, is het toetsenbord aan de kleine kant.
De armsteun zet je zelf in elkaar, d.w.z. het bevestigen van de klemmen met een meegeleverde inbussleutel aan de armsteun is snel gefixed. De armsteun geeft rust voor je armen.
Ik heb geen op- of aanmerkingen. Bestellen was gemakkelijk en de levering was zoals afgesproken. Complimenten.
De producten voldoet aan verwachtingen.
Alles is Prima geregeld ga zo door.
Ik kan nu met mijn laptop met minder nekklachten thuiswerken
De doos waarin het vervoerd werd was erg groot.
Snelle levering, netjes verpakt en blij met steun en toetsenbord voor thuis werken