Super!
Beschrijf hier uw ervaring
Zeer snelle levering, uitstekend product
Blijf zo doorgaan
Fijn service, snel geregeld.
Beschrijf hier uw ervaring
De medewerker gaf duidelijke informatie en ook op de website was alles goed te vinden. Wij zijn tevreden.
Houd vooral de website super simpel en overzichtelijk.
Bestellen ging makkelijk en toen de levertijd door corona wat langer dreigde uit te vallen nam de firma contact. Hun alternatief kostte echter meer en twee dagen later was de levering er toch al.
Duidelijke website en goede producten.
Beschrijf hier uw ervaring
Positieve ervaring. Fijn dat de handgrootte geschikt voor de muis aangegeven staat. Erg tevreden over de bestelde muis. Heel prettig dat je een product kunt uitproberen middels een proefplaatsing.
Geen.
Gewoon keurig geleverd gekregen zoals ik het op de site gezien had
Beschrijf hier uw ervaring
gewoon keurig geleverd gekregen zoals ik het op de site gezien had
nvt
Prima service, snelle levering. Toetsenbord bevalt erg goed.
Beschrijf hier uw ervaring
Toetsenbord Bakker Elkhuizen besteld. Eerste toetsenbord had kleine beschadigingen en had vlekken. Na telefonisch contact werd het eerste toetsenbord opgehaald en de andere geleverd. Die is prima en...
check eerst wat verstuurd wordt of vermeld bij een uitprobeersessie dat het een gebruikt product is.
Eenvoudig bestelproces
Beschrijf hier uw ervaring
vanwege thuiswerk centraal besteld, bij medewerker thuis late leveren, prima service
Prima service
Beschrijf hier uw ervaring
Mijn bestelling was helaas niet goed overgekomen. Dit werd duidelijk toen ik telefonisch contact had opgenomen over de status van mijn bestelling. Ik werd heel vriendelijk en behulpzaam te woord...
Het is de toon die de muziek maakt dus blijf vooral zulke service geven.
Aanschaf ergonomische muis
Beschrijf hier uw ervaring
Snelle levering en goed product
Geen verbeterpunten