Liber Dock

Licht, handig mee te nemen en heel stabiel

Beschrijf hier uw ervaring

Hij is heel licht, je kan hem handig meenemen en hij is heel stabiel. Was ook heel snel in huis. Ben er tevreden mee.

C van Woerekom

Product voldoet aan verwachting.

Beschrijf hier uw ervaring

Eerst melding dat hij niet op voorraad was, vervolgens toch nog snel geleverd.

nee

Nicole de Block

Service is top in orde

FH Schumacher

Slechte aankoop, aanvullende mail voldoet niet

Beschrijf hier uw ervaring

Vind de aankoop niet voldoen. Misleidende informatie op de site. Daar zou de aanvullende informatie die ik later per mail kreeg ook in moeten staan. Dan kan bij een ander bedrijf voor dezelfde... Vind de aankoop niet voldoen. Misleidende informatie op de site. Daar zou de aanvullende informatie die ik later per mail kreeg ook in moeten staan. Dan kan bij een ander bedrijf voor dezelfde prijs een betere keus gemaakt worden. Nu de mail te laat gelezen en vind de prijs van het alternatief te duur.

Goede informatie geven op de site

Reactie Easy Ergonomics:

Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wij kunnen ons echter niet vinden in de bewering die u doet. Er staat geen misleidende informatie bij het product. Er staat... Wij vinden het jammer om te horen dat u niet tevreden bent met uw aankoop. Wij kunnen ons echter niet vinden in de bewering die u doet. Er staat geen misleidende informatie bij het product. Er staat juist met dikgedrukte tekst 2x aangegeven dat de laptopstandaard niet geschikt is voor alle modellen (en waarom niet) Daarbij wordt vermeldt dat u contact kunt opnemen voor advies. Zelfs na het sturen van de extra informatie, waar u op moet letten bij deze laptopstandaard, heeft u geen contact opgenomen.

Moutaz Al Najjar

Niet goed dienst voor de klant.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb mijn bestel niet op tijd gekregen. daardoor moet ik nu een maand extra wachten zodat ik mijn bestelling kan declareren bij mijn werkgever. Ik werk nu thuis, ik wou mijn bestelling zo spoedig... Ik heb mijn bestel niet op tijd gekregen. daardoor moet ik nu een maand extra wachten zodat ik mijn bestelling kan declareren bij mijn werkgever. Ik werk nu thuis, ik wou mijn bestelling zo spoedig mogelijk ontvangen. waarbij kwamen jullie de afspraak niet na.

als jullie niet zeker zijn wanneer een bestelling zou ingeleverd worden, dan is het beter volgens mij om geen exacte datum aan jullie klant te geven.

Reactie Easy Ergonomics:

Beste meneer, de stoel werd geleverd vanuit onze leverancier. Wij hebben er alles aan gedaan om de stoel zo snel mogelijk te leveren. Dat hebben wij ook met u besproken. Helaas heeft onze... Beste meneer, de stoel werd geleverd vanuit onze leverancier. Wij hebben er alles aan gedaan om de stoel zo snel mogelijk te leveren. Dat hebben wij ook met u besproken. Helaas heeft onze leverancier de stoel te laat verzonden en was er ook nog eens een fout bij DPD. Uiteraard vinden wij het ook erg vervelend dat onze leverancier zijn beloftes niet heeft kunnen waar maken. Helaas ligt dit buiten onze macht.

Herman Bael

Mooie product, maar een handleiding!!!

Beschrijf hier uw ervaring

ergonomische muis op foto gekozen, nooit in handen genomen

handleiding bijvoegen, na 30 minuten krijgt men kramp in uw hand?

Reactie Easy Ergonomics:

beste heer, als de muis niet goed bevalt dan u contact met ons opnemen voor een advies en eventueel andere muis,

Math Vliegen

Dik tevreden

Beschrijf hier uw ervaring

prima ervaring, vooral snelle en adequate antwoorden en oplossigen

Joyce

Fijne laptop standaard om thuis ergonomisch te werken.

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijke uitleg over het product in de webshop, snel thuis bezorgd en degelijk verpakt.

Linda

Het is een erg goed product en snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring

De omschrijving van het product op de website was voldoende om voor mij over te gaan tot aankoop. Het product was zeer snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Stevig en eenvoudig op te... De omschrijving van het product op de website was voldoende om voor mij over te gaan tot aankoop. Het product was zeer snel geleverd en voldoet aan alle verwachtingen. Stevig en eenvoudig op te bergen zonder dat het veel ruimte in beslag neemt.

Geen verbeterpunten. Aan al mijn verwachtingen zijn voldaan.

V.P. Van Riel

Eerst foutieve levering, daarna snel en professioneel opgelost!

Beschrijf hier uw ervaring

Draadloze, ergonomische, stille muis besteld. Twee dagen later werd een losse verpakking geleverd van een toetsenbord. Hierop heb ik gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk binnen twee... Draadloze, ergonomische, stille muis besteld. Twee dagen later werd een losse verpakking geleverd van een toetsenbord. Hierop heb ik gebeld en vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk binnen twee werkdagen alsnog de muis

Geen onbestelde producten bezorgen, maar in tijden van COVID-19 heb ik hier alle begrip voor.