Monitorsteun aangeschaft na goed en deskundig telefonisch advies!
Beschrijf hier uw ervaring
Monitorsteun aangeschaft voor een 34inch scherm. Goed advies en uitleg gekregen over de beschikbare steunen. De steun voldoet prima en is gemakkelijk te verstellen op ons sta/zit bureau. Bedankt!
Wellicht het aanpassen van de site mbt de grote enkele monitoren. Nu staat er soms nog t/m 32inch terwijl voornamelijk het gewicht er toe doet. Dit was gedeeltelijk mijn adviesvraag ivm de 34inch...
Perfecte service, snel verzonden
Beschrijf hier uw ervaring
Na het bestellen werd er contact met mij opgenomen over het bestelde product. Er werd meegedacht of een alternatief wellicht beter zou zijn. Dat zie je niet vaak en wordt zeer gewaardeerd....
Alternatieven aanbieden die enig voordeel bieden ten op zichtte van het al reeds gekozen product.
Prima service
Beschrijf hier uw ervaring
Geweldig zo'n proefperiode van 30 dgn. Dan kan je rustig kijken en voelen of de muis die ik kocht echt wel het gene is wat ik zoek.
nvt
Snelle levering en goed product
Beschrijf hier uw ervaring
Ik had een toetsenbord besteld vanwege het verplichte thuiswerken. Erg blij met de snelle levering! Toetsenbord is fijn in gebruik, staat mooi en een prima prijs. Ben dik tevreden!
Ga zo door
Top service, snelle levering, mooie producten
Beschrijf hier uw ervaring
positief, fijn dat je producten kan testen en terug sturen, zo kan ik een goede keuze maken (voor een ergonomische muis).
misschien op de website erbij zetten dat bellen super handig kan zijn voor top advies! ik kwam namelijk achter bepaalde dingen tijdens het bellen, die ik hiervoor nog niet wist van alleen de website.
Snel geleverd, prima product
Beschrijf hier uw ervaring
Snel geleverd. Mooi toetsenbordje, werkt prima.
Hij klappert een beetje als je typt (ik kan niet ontdekken waardoor het precies komt, want hij sluit wel aan op het tafelblad.
Snelle levering!
Beschrijf hier uw ervaring
Heb drie computermuizen toegestuurd gekregen en er twee weer terug mogen sturen. Prima service.
Ik had liever een nieuwe factuur gekregen dan een creditnota en de persoon aan de telefoon kon een (nogal relevante) vraag niet beantwoorden.
Snel,en goed
Beschrijf hier uw ervaring
Makkelijk besteld, goede informatie snelle levering
Betrouwbare en snelle levering, top!
Beschrijf hier uw ervaring
Superblij met mijn nieuwe compacte toetsenbord. Heerlijk thuiswerken zo!
Geen. Alles verliep naar wens.