Els Van Deuren

Prima muis, maakt lang aan de pc werken heel wat makkelijker! Ik heb hem zowel op het werk als thuis, ik kan niet meer zonder

Michiel Bronneberg

Monitorsteun aangeschaft na goed en deskundig telefonisch advies!

Beschrijf hier uw ervaring

Monitorsteun aangeschaft voor een 34inch scherm. Goed advies en uitleg gekregen over de beschikbare steunen. De steun voldoet prima en is gemakkelijk te verstellen op ons sta/zit bureau. Bedankt!

Wellicht het aanpassen van de site mbt de grote enkele monitoren. Nu staat er soms nog t/m 32inch terwijl voornamelijk het gewicht er toe doet. Dit was gedeeltelijk mijn adviesvraag ivm de 34inch... Wellicht het aanpassen van de site mbt de grote enkele monitoren. Nu staat er soms nog t/m 32inch terwijl voornamelijk het gewicht er toe doet. Dit was gedeeltelijk mijn adviesvraag ivm de 34inch monitor.

Shuaib Poeran

Perfecte service, snel verzonden

Beschrijf hier uw ervaring

Na het bestellen werd er contact met mij opgenomen over het bestelde product. Er werd meegedacht of een alternatief wellicht beter zou zijn. Dat zie je niet vaak en wordt zeer gewaardeerd.... Na het bestellen werd er contact met mij opgenomen over het bestelde product. Er werd meegedacht of een alternatief wellicht beter zou zijn. Dat zie je niet vaak en wordt zeer gewaardeerd. Uiteindelijk wel het bestelde product gekozen, maar meer om de investering toekomstvaster te maken.

Alternatieven aanbieden die enig voordeel bieden ten op zichtte van het al reeds gekozen product.

Frank Dekker

Prima service

Beschrijf hier uw ervaring

Geweldig zo'n proefperiode van 30 dgn. Dan kan je rustig kijken en voelen of de muis die ik kocht echt wel het gene is wat ik zoek.

nvt

Lianne

Snelle levering en goed product

Beschrijf hier uw ervaring

Ik had een toetsenbord besteld vanwege het verplichte thuiswerken. Erg blij met de snelle levering! Toetsenbord is fijn in gebruik, staat mooi en een prima prijs. Ben dik tevreden!

Ga zo door

Pim de Jonge / Sebastian Kamae

Top service, snelle levering, mooie producten

Beschrijf hier uw ervaring

positief, fijn dat je producten kan testen en terug sturen, zo kan ik een goede keuze maken (voor een ergonomische muis).

misschien op de website erbij zetten dat bellen super handig kan zijn voor top advies! ik kwam namelijk achter bepaalde dingen tijdens het bellen, die ik hiervoor nog niet wist van alleen de website.

Gerlinde Jordaan

Snel geleverd, prima product

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd. Mooi toetsenbordje, werkt prima.

Hij klappert een beetje als je typt (ik kan niet ontdekken waardoor het precies komt, want hij sluit wel aan op het tafelblad.

Bijles Waterland

Snelle levering!

Beschrijf hier uw ervaring

Heb drie computermuizen toegestuurd gekregen en er twee weer terug mogen sturen. Prima service.

Ik had liever een nieuwe factuur gekregen dan een creditnota en de persoon aan de telefoon kon een (nogal relevante) vraag niet beantwoorden.

Adriaan Mutter

Snel,en goed

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk besteld, goede informatie snelle levering

KleesZ tekstbureau | Marly Kemna

Betrouwbare en snelle levering, top!

Beschrijf hier uw ervaring

Superblij met mijn nieuwe compacte toetsenbord. Heerlijk thuiswerken zo!

Geen. Alles verliep naar wens.