ABC

Snelle levering, Kwaliteit product prima

Michel

Prima product en snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Ik heb een proefplaatsing voor een armsteun gedaan. Snel geleverd. Product is uitstekend.
Een fijne ervaring.

Zo geen

Isabelle Freije

Erg snelle levering, ook telefonisch contact was goed

Beschrijf hier uw ervaring

Duidelijk overzicht van artikelen, met een snelle levering service. Ook betalen op rekening is fijn

Uitgebreidere productinformatie

Het product werkt prima en prettig. Zelf zou ik het fijn hebben gevonden als er een aan en uit knop aanwezig zou zijn geweest. Nu staat de muis vaak lang aan terwijl de muis niet wordt gebruikt, dit... Het product werkt prima en prettig. Zelf zou ik het fijn hebben gevonden als er een aan en uit knop aanwezig zou zijn geweest. Nu staat de muis vaak lang aan terwijl de muis niet wordt gebruikt, dit veroorzaakt onnodige vervuiling.
De levering was snel, over de service kan ik nog niets zeggen want alle communicatie ging via het net.

goed

De muis werd afgeleverd, daar er niemand aanwezig was is het pakketje bij de voordeur gezet. Voorkeur: lever het af bij de buren met een briefje in de bus.

OCMW MAASMECHELEN

Correcte prijs, snelle service

PoliDirect

Goede spullen. Snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

We zijn erg tevreden en onze collega's zijn erg blij

Onze bestelling is zeer vlot afgehandeld

Snel geleverd, zoals verwacht

Beschrijf hier uw ervaring

Product doet precies waar het voor bedoeld is

Fridl

De uitleg op de site is supergoed en volledig. Ik moest een retour doen, en kreeg zeer goede uitleg over het proces. Mijn retour werd na ontvangst snel terugbetaald, en het vervangproduct kon ik ook... De uitleg op de site is supergoed en volledig. Ik moest een retour doen, en kreeg zeer goede uitleg over het proces. Mijn retour werd na ontvangst snel terugbetaald, en het vervangproduct kon ik ook snel krijgen.
Het enige punt ter verbetering zou de mogelijkheid zijn om gratis te retourneren. Maar, aangezien er duidelijk op de site stond dat retourneren betalend is, vind ik dat verder geen probleem.