Mooi product . Snel geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Erg fijn het beeldscherm op hoogte te hebben

Deskundig advies en goede service

Beschrijf hier uw ervaring

I.v.m. schouderklachten hadden we een ergonomische muis op proef besteld (joystick). Deze bleek niet geschikt voor de klachten. Na telefonisch contact te hebben opgenomen, heeft een medewerkster van... I.v.m. schouderklachten hadden we een ergonomische muis op proef besteld (joystick). Deze bleek niet geschikt voor de klachten. Na telefonisch contact te hebben opgenomen, heeft een medewerkster van Easy Ergonomics teruggebeld en deskundig advies gegeven (ze vroeg specifiek naar de klachten etc.). Per e-mail hebben we diverse opties ontvangen welke muizen geschikt zouden zijn. Naar aanleiding van het advies hebben we gekozen om de protouch ergonomische muis op proef te bestellen en uiteindelijk behouden. Deze werkt tot op heden naar volle tevredenheid!

Samen Veilig Midden-Nederland

Easy Ergonomics maakt haar naam waar. Gemakkelijk en snel het juiste bestelde ergonomische hulpmiddel ontvangen.

Beschrijf hier uw ervaring

Vlotte afwikkeling van verzoek en heldere communicatie. Fijn.

Zou het echt niet weten.

Bart

Snel en correct

Handig

Product heeft denk ik wat langer op voorraad gelegen. U zou het stof kunnen verwijderen.

Geert Vousten / Het Leven Doorzien

Snel geleverd en prima product

Beschrijf hier uw ervaring

Ik mocht de ErgoSupply SR150L Ergonomische Muis Draadloos - Links ontvangen. Werkt uitstekend en zorgt voor een aanzienlijke verlichting van spanning in hand, pols en onderarm.

Berrevoets

Beschrijf hier uw ervaring

Ben er zeer blij mee Het is even een uitgave , maar het is dubbel en dwars waard

Pieter

Simpel en snel

Beschrijf hier uw ervaring

Simpele manier van bestellen en duidelijke communicatie.

Prima advies gekregen, zeer goede service, vriendelijk, en ook nog eens snel geleverd. Producten prima.

Beschrijf hier uw ervaring

Via de chat een vraag gesteld. Gelijk gereageerd en telefonisch contact gelegd waarbij er goed geluisterd werd naar waar ik op zoek was en vervolgens advies gegeven werd. Zeer adequaat geholpen.... Via de chat een vraag gesteld. Gelijk gereageerd en telefonisch contact gelegd waarbij er goed geluisterd werd naar waar ik op zoek was en vervolgens advies gegeven werd. Zeer adequaat geholpen. Vervolgens de producten keurig verpakt en heel snel geleverd gekregen. Besteld als proefbestelling en professioneel en uitermate vriendelijk geholpen. Eigenlijk niets anders dan lof.

Geen verbeterpunten voor wat mij betreft.

XLfin

Ergonomisch gespecialiseerd

Beschrijf hier uw ervaring

Toetsenbord en verticale muis enkele weken uitgeprobeerd, maar functionaliteiten voor mij net niet voldoende. Mooie service in de vorm van een proefplaatsing, zodat ik binnen 4 weken de artikelen... Toetsenbord en verticale muis enkele weken uitgeprobeerd, maar functionaliteiten voor mij net niet voldoende. Mooie service in de vorm van een proefplaatsing, zodat ik binnen 4 weken de artikelen kon retourneren.

Mini toetsenbord werkt verrassend goed met extra functies voor multimedia, copy en paste en nog veel meer. Sommige functies niet praktisch zoals toetsen voor home, end en page-up en down.

Pieter Bakker

Uitstekende service (proeflevering)

Beschrijf hier uw ervaring

Vanwege beginnende klachten van schouder vier muizen besteld als proefplaatsing, waarna ik de beste keuze kon maken. Zeer tevreden met deze service, de producten en de snelheid waarmee Easy... Vanwege beginnende klachten van schouder vier muizen besteld als proefplaatsing, waarna ik de beste keuze kon maken. Zeer tevreden met deze service, de producten en de snelheid waarmee Easy Ergonomics de creditnota na teruglevering van de drie niet gekozen muizen terugstortte op mijn rekening.